Belangrijke Informatie

YoBetIt accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

YoBetIt Review & Ervaringen

YoBetIt is inmiddels reeds enige jaren actief en heeft haar focus specifiek op sportweddenschappen gericht. Je ziet dit onder andere terug in het ongekend grote aanbod aan sporten waar je op kunt wedden. Het focust zich op vele verschillende markten wat ook terug is te zien in de website die in 7 talen beschikbaar is. Ook Nederlanders en Belgen zijn van harte welkom en worden verwelkomt met € 25 gratis en vele promoties! Lees meer over onze YoBetIt Ervaringen en win!

YoBetIt Account maken en Geld Storten

YoBetIt Aanmelden is zo gebeurd. Simpelweg door op een van de YoBetIt Aanmelden buttons op onze site te klikken kom je bij het registratieformulier terecht. Hierna vul je e-mailadres en enkele andere gegevens in waarna je account klaar is. In je account kun je erna de overige gegevens aanvullen. Storten kan vervolgens o.a. met Visa, Mastercard, Skrill en een PaySafeCard. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Na je storting kun je je YoBetIt Sport en YoBetIt Voetbal Wedden avontuur starten!

YoBetIt Welkomstbonus en YoBetIt Promoties

Voor alle nieuwe klanten die zich aanmelden via onze website staat er € 25 gratis klaar zonder storting. Ook kun je bovenstaande welkomstbonus benutten bij het doen van je eerste storting. Naast deze acties voor nieuwe klanten heeft YoBetIt ook regelmatig promoties voor nieuwe klanten. Dit varieert van specifieke acties elke maandag, woensdag en vrijdag tot odds verhoging voor geselecteerde duels.

 

YoBetIt Stortingsbonus
© YoBetIt

YoBetIt Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Waar veel bookmakers naast sportweddenschappen ook een casino aanbieden heeft YoBetIt haar focus volledig op sportweddenschappen gelegd. Dit resulteert dan ook in maar liefst 48 sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen! Ook de hoeveelheid selecties per duel waar je op kunt inzetten zijn ongekend. Een YoBetIt App in de vorm van een YoBetIt Android App en YoBetIt iPhone App iOS is op dit moment helaas nog niet beschikbaar. Wel kun je uiteraard gebruiken maken van de mobiele versie van de website.

YoBetIt Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge die YoBetIt hanteert ligt zo rond de 5,5% tot 6%. In vergelijking met andere bookmakers is dit van een soortgelijk niveau. Zoals een bookmaker betaamt die zich volledig focust op sportweddenschappen zul je bij YoBetIt niet snel te maken krijgen met limieten. Je kunt dus naar hartenlust inzetten!

YoBetIt Uitbetaling en Contact

Je kunt via dezelfde manier waarmee je gestort hebt, ook uitbetalen bij YoBetIt. Ook is een bankoverschrijving mogelijk. Je eerste uitbetaling per maand is kosteloos. Bij een Skrill overschrijving duurt het maximaal 24u tot het geld op je rekening staat, bij een bankoverschrijving en Visa/Mastercard is dit maximaal enkele werkdagen. In het geval je de support wenst te bereiken kun je een e-mail sturen (support@yobetit.com), bellen (+356 9974 5461), de FAQ raadplegen of via Facebook of Twitter contact opnemen. Onze ervaring is dat je vraag zeer snel en correct beantwoord wordt!

YoBetIt Conclusie

YoBetIt is enorm gefocust op het aanbieden van een veelzijdig sportweddenschappen aanbod en is hier uitermate in geslaagd. Met een zeer groot wedden aanbod behoort het tot de beste van de markt. Ook is de € 25 zonder storting een mooie binnenkomer en zijn er voldoende andere promoties. Helaas is een app nog afwezig en is YoBetIt iDeal en YoBetIt Neteller stortingen geen optie. Dit zijn verbeterpunten maar verder is het met eerder genoemde punten en de prima quoteringen, mooie website en top klantenservice een zeer goede bookmaker keuze voor zowel Nederlanders als Belgen!