YoBetIt Bonus – eerste stortingsbonus

De YoBetIt Bonus voor Nederlanders en Belgen is een YoBetIt Stortingsbonus van 100% tot € 50. Je verkrijgt de bonus door bij je storting de YoBetIt Bonus Code BONUS50 in te geven. Erna heb je 14 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 15x in te zetten op odds van 1.20(+). Alle weddenschap type tellen mee en er is geen max. bedrag per bet!

Special: Probeer YoBetIt uit met YoBetIt YoBetIt € 25 Gratis Wedden Zonder Storting!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 50,00

Bonus code

BONUS50

Voorwaarden voor uitbetaling

Door bij het maken van je eerste € 10(+) storting de bonus code BONUS50 in te geven ontvang je een 100% bonus tot maximaal € 50. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill en PaySafeCard. Je dient vervolgens je stortings- en bonusbedrag 15x in te zetten op odds van 1.20 of hoger. Alle type weddenschappen tellen mee en je hebt in totaal 14 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen.

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen

Laagste quotering

1.20

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Qua bonusbpercentage en bonusbedrag is de YoBetIt Welkomstbonus prima. Het feit dat je je stortings- en bonusbedrag 15x dient in te zetten en je maar 14 dagen de tijd hebt is helaas wel een stuk minder. Dit wordt echter deels gecompenseerd door een lage minimum odd van 1.20 waardoor deze bonus alsnog 3 sterren verdient.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Prima bonuspercentage en bedrag
  • Lage rondspeel quotering van 1.20
  • 15x rondspelen van storting- en bonus
  • Slechts 14 dagen de tijd voor het vrijspelen

Voorbeeld

Je stort bijvoorbeeld een bedrag van € 50 en ontvangt hierna direct € 50 bonus. Je dient nu je stortingsbedrag 15x in te zetten en je bonusbedrag ook (15x50 + 15x50 = € 1.500) op odds van 1.20 of hoger. Doe dit binnen 14 dagen en je bonusgeld wordt omgezet in echt geld.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

YoBetIt Review & Ervaringen

YoBetIt is inmiddels reeds enige jaren actief en heeft haar focus specifiek op sportweddenschappen gericht. Je ziet dit onder andere terug in het ongekend grote aanbod aan sporten waar je op kunt wedden. Het focust zich op vele verschillende markten wat ook terug is te zien in de website die in 7 talen beschikbaar is. Ook Nederlanders en Belgen zijn van harte welkom en worden verwelkomt met € 25 gratis en vele promoties! Lees meer over onze YoBetIt Ervaringen en win!

YoBetIt Account maken en Geld Storten

YoBetIt Aanmelden is zo gebeurd. Simpelweg door op een van de YoBetIt Aanmelden buttons op onze site te klikken kom je bij het registratieformulier terecht. Hierna vul je e-mailadres en enkele andere gegevens in waarna je account klaar is. In je account kun je erna de overige gegevens aanvullen. Storten kan vervolgens o.a. met Visa, Mastercard, Skrill en een PaySafeCard. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Na je storting kun je je YoBetIt Sport en YoBetIt Voetbal Wedden avontuur starten!

YoBetIt Welkomstbonus en YoBetIt Promoties

Voor alle nieuwe klanten die zich aanmelden via onze website staat er € 25 gratis klaar zonder storting. Ook kun je bovenstaande welkomstbonus benutten bij het doen van je eerste storting. Naast deze acties voor nieuwe klanten heeft YoBetIt ook regelmatig promoties voor nieuwe klanten. Dit varieert van specifieke acties elke maandag, woensdag en vrijdag tot odds verhoging voor geselecteerde duels.

 

YoBetIt Stortingsbonus
© YoBetIt

YoBetIt Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Waar veel bookmakers naast sportweddenschappen ook een casino aanbieden heeft YoBetIt haar focus volledig op sportweddenschappen gelegd. Dit resulteert dan ook in maar liefst 48 sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen! Ook de hoeveelheid selecties per duel waar je op kunt inzetten zijn ongekend. Een YoBetIt App in de vorm van een YoBetIt Android App en YoBetIt iPhone App iOS is op dit moment helaas nog niet beschikbaar. Wel kun je uiteraard gebruiken maken van de mobiele versie van de website.

YoBetIt Quoteringen en Limieten

De quoteringen marge die YoBetIt hanteert ligt zo rond de 5,5% tot 6%. In vergelijking met andere bookmakers is dit van een soortgelijk niveau. Zoals een bookmaker betaamt die zich volledig focust op sportweddenschappen zul je bij YoBetIt niet snel te maken krijgen met limieten. Je kunt dus naar hartenlust inzetten!

YoBetIt Uitbetaling en Contact

Je kunt via dezelfde manier waarmee je gestort hebt, ook uitbetalen bij YoBetIt. Ook is een bankoverschrijving mogelijk. Je eerste uitbetaling per maand is kosteloos. Bij een Skrill overschrijving duurt het maximaal 24u tot het geld op je rekening staat, bij een bankoverschrijving en Visa/Mastercard is dit maximaal enkele werkdagen. In het geval je de support wenst te bereiken kun je een e-mail sturen (support@yobetit.com), bellen (+356 9974 5461), de FAQ raadplegen of via Facebook of Twitter contact opnemen. Onze ervaring is dat je vraag zeer snel en correct beantwoord wordt!

YoBetIt Conclusie

YoBetIt is enorm gefocust op het aanbieden van een veelzijdig sportweddenschappen aanbod en is hier uitermate in geslaagd. Met een zeer groot wedden aanbod behoort het tot de beste van de markt. Ook is de € 25 zonder storting een mooie binnenkomer en zijn er voldoende andere promoties. Helaas is een app nog afwezig en is YoBetIt iDeal en YoBetIt Neteller stortingen geen optie. Dit zijn verbeterpunten maar verder is het met eerder genoemde punten en de prima quoteringen, mooie website en top klantenservice een zeer goede bookmaker keuze voor zowel Nederlanders als Belgen!