weddenbonus nieuws

Wedden op de World Grand Prix Snooker

Nu de Champions League en Europa League even rusten hebben we wat meer plek om andere mooie weddenschappen voor je toe te lichten. Vandaag hebben we de prestigieuze World Grand Prix Snooker op het menu staan.

 

De vijfde editie van het World Grand Prix toernooi

Ondanks de status van dit toernooi, is de World Grand Prix nog helemaal niet zo’n oud toernooi. Pas in 2015 vond de eerste editie plaats in Cymru, Wales. Dit jaar wordt het toernooi in Preston in Engeland gehouden en is er een totale prijzenpot van £ 375.000. De beste 32 professionele snookerspelers van de World Grand Prix ranglijst nemen het rechtstreeks tegen elkaar op. Het is een afvalrace, als je verliest lig je eruit. In totaal zijn vijf rondes. De eerste twee rondes worden er zeven frames gespeeld maar vanaf de kwartfinales loopt het aantal frames op. Daar worden er negen frames gespeeld en in de halve finale gaat het om elf frames.

 

De finale tussen de beste twee van het toernooi gaat over negentien frames. Opvallend is dat nog geen enkele speler twee keer op rij heeft kunnen winnen. De laatste winnaar was Ronnie O’ Sullivan. Laten we eens kijken wie de outsiders zijn en wie er als favoriet genoemd worden voor de Wold Grand Prix Snooker bij de online bookmakers.

 

De favorieten tussen de 32 deelnemers

Er zijn vier spelers die gewonnen hebben de afgelopen jaren en dat zijn Judd Trump, Shaun Murphy, Berry Hawkins en Ronnie O ‘Sullivan. De eerste winnaar was Judd Trump en hij is ook dit keer favoriet voor de eindzege. Trump staat op 3.75 gevolgd door Neil Robertson die vijf keer je inzet geeft bij een toernooiwinst. Ronnie O’ Sullivan, vorig jaar winnaar staat nu op 5.50. De nummer vier kanshebber bij Mr. Play is Mark Selby met 7 keer je inzet.

 

Als we gaan kijken naar de odds van de andere twee ex-winnaars zien we dat die flink oplopen vergeleken met de andere winnaars. Voor Shaun Murphy krijg je 26 keer je inzet en Barry Hawkings krijg je nu zelfs 41 keer je inzet. Ben je benieuwd naar deze bookmaker? Lees dan onze mr play bonus eens.

 

 

Wie zijn er favoriet voor de Snooker World Grand Prix?

 

©Mr. Play

 

 

De odds en bonus bij de eerste partijen

Maandagavond begint de World Grand Prix. Juist omdat elke wedstrijd een finale is en er dus geen groepswedstrijden zijn zoals jij bij darts en voetbal nog wel eens zien, is het vanaf de eerste minuut al hartstikke spannend. Vanavond komen Barry Hawkings en Neil robertson gelijk al in actie. Hawkings neemt het op tegen Rick Walden en is favoriet met 1.57 tegenover 2.30. Neil Robertson is de uitgesproken winnaar bij de bookmakers (1.18 tegenover 4.30) tegen Robert Milkins.

 

Op dinsdag komen O’ Sullivan en Judd Trump in actie. Trump start tegen Michael Holt en wint volgens de bookies gemakkelijk. Een overwinning van Trump staat op 1.12 terwijl je voor Holt 5.40 krijgt. O Sullivan komt later op de avond in actie tegen Allister Carter waarbij je 3.95 krijgt voor Carter en 1.21 voor Ronnie O’ Sullivan. De favorieten lijken volgens de bookmakers dus de eerste ronde vrij gemakkelijk door te komen.

 

De weddenbonus bij Mr. Play is een mooie €100 freebet, Zodra je € 10 of meer inzet op odds hoger dan 1.99 krijg je hetzelfde bedrag als gratis weddenschap. Je dient dus eerst even te storten en een keer in te zetten. Als jij € 50 inzet als eerste weddenschap krijg je dus een € 50 freebet. Via de link hieronder pak je de mooie bonus direct mee.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Twente of AZ op speeldag 12 van de Eredivisie?
volgend artikel
Wedden op Emmen – Groningen in de beker