weddenbonus nieuws

Bet777 mobiel wedden op voetbal: € 150

Er zijn al tal van verrassende uitslagen geweest in deze ronde van de FA Cup. Wie had verwacht dat Newport County ging winnen van Leicester City? Net zoals de nederlagen van Fulham en Huddersfield Town. Kan Wolverhampton Wanderers ook voor een verrassing zorgen tegen Liverpool? Liverpool legt zijn prioriteit op de competitie, waar het de laatste wedstrijd verloor tegen Manchester City. Heeft deze nederlaag het vertrouwen van de Reds aangetast? Vanavond weten we het! Tot die tijd kan je wedden op Wolverhampton Wanderers – Liverpool bij Bet777.
 

Ben je nieuw bij Bet777?

Als je nog geen account bij Bet777 hebt, dan kan je hieronder op de link klikken en je aanmelden bij Bet777. Je zal een popup krijgen op de Bet777 site, waar je dan de welkomstbonus van 50% tot € 150 zal zien staan. Vul hier je naam, adres, e-mailadres en persoonlijke gegevens in. Onderaan in die popup zal je ook promotiecode zien staan, vul hier de code TOPFREE in. Dit is een tijdelijke en exclusieve Bet777 bonus, waarmee je na de eerste maand een 10 euro free bet ontvangt. Vanaf de tweede maand kan je elke maand 5 euro gratis krijgen, zodra je 50 euro per maand hebt ingezet. Zodra je deze code hebt ingegeven, geldt deze promotie voor altijd.
 

Bet777 Bonus 50% tot €150

Nadat je je hebt ingeschreven kan je overgaan tot een storting. Stel dat je een storting maakt van 100 euro, dan zal je 50 euro bonus ontvangen. Deze 50 euro dien je dan vier keer in te zetten en dit op minimale noteringen van 2.00. In totaal zal je dus voor 200 euro aan weddenschappen dienen te spelen voordat je deze bonus hebt vrijgespeeld en kan laten uitbetalen. De tijdspanne van 15 dagen is wat krap, maar het is zeker doenbaar. Onze Bet777 wedders hebben enkel maar positieve Bet777 ervaringen.
 

Bonus Bet777

© Bet777

 

Wolverhampton Wanderers – Liverpool: Tips & noteringen

Deze bookmaker bonus is een van de beste die beschikbaar is in de Lage Landen. Wolves heeft drie weken geleden thuis nog verloren met 0-2 in de Premier League van Liverpool en is uit op revanche. Ze krijgen van Bet777 een notering van 4.05 voor winst. Liverpool, is en blijft de favoriet, en heeft 1.83 als quotering. Bij een gelijkspel volgt er een replay en dit heeft als odd 3.75. Deze noteringen zijn ook geldig als je via mobiel bij Bet777 wilt wedden. Zodra je met je mobiel surft naar Bet777, zal je de FA Cup bovenaan terugvinden. Gemakkelijker kan niet om te wedden op Wolves – Liverpool.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Gratis € 50 voor Alaves - Valencia
volgend artikel
Copa Del Rey Live bij Betfirst: €200