777.be nieuws

Voorbeschouwing en odds WK Wielrennen 2021

Deze zondag wordt er bekend wie de nieuwe wereldkampioen wielrennen wordt bij de heren. Wie zijn de favorieten? Dat en de beste odds lees je hier.

Spanning en sensatie tussen Antwerpen en Leuven

Op zondag wordt vanaf de Grote Markt in Antwerpen het startschot gegeven. Over 268,3 kilometer wordt er over 42 heuvels naar Leuven gereden. Op de als platte Geldenaaksevest ligt de finish. Dit jaar is anders dan voorgaande jaren. Zo is er niet één circuit maar twee. Behalve het loike circuit in Leuven, wordt ook het Flandrien circuit aangedaan. Dat betekent meer klimwerk voor de renners en meer spanning voor de kijker. Je zal je geen minuut hoeven te vervelen aankomende zondag. Natuurlijk is de Smeysberg onderdeel van het het parcours, maar ook De Keizersberg en de Sint-Antoniusberg zorgen al voor sensatie. 

Het parcours is perfect voor heuvelspecialisten. Experts wijzen al naar Van Aert als topfavoriet maar toch kan een Colbrelli hier ook zomaar eens de winst pakken. De 24 klimmetjes zullen zorgen voor een uitputtingsslag. Het zijn de vele klimmen kort achter elkaar die zorgen dat je echt in topvorm moet zijn wil je winnen. Wie zien de betting sites als kanshebbers bij de WK-wegrace?

Favorieten voor het WK wielrennen 2021

Direct nadat het parcours bekend werd, gingen er twee namen rond die het WK konden winnen. Dat zijn Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Sterke renners met een goede eindspurt in de benen, die maken de grootste kans. Alaphilippe is de regerend kampioen en die zal toch ook zeker nog eens willen laten zien wat hij in huis heeft. Daarbij is de genoemde Colbrelli ook een van de kanshebbers. Ook zijn Mohoric en Asgreen renners die het wel eens kunnen wagen met een aanval van ver. Daarbij wordt ook nog Magnus Cort aangewezen als renner die het verschil zou kunnen maken. Heel wielerminnend Nederland en België hoopt natuurlijk op een strijd tussen Mathieu en Aert. Zijn dat ook de favorieten bij de beste bookmakers? Dat zie je hieronder als we de odds met je delen.

Favorieten WK Wielrennen 2021 bookmaker odds
© Bet777

Wie zijn de favorieten bij het WK wielrennen 2021?

Niemand minder dan Wout Van Aert is de gedoodverfde favoriet om de WK wegrace te winnen. Bij Bet777 is Van Aert topfavoriet met 2.75 voor de winst. Mathieu Van der Poel staat op 7.50 en is daarmee tweede favoriet. Wel is het verschil in de odds duidelijk te zien. Dat verschil is minder groot met Julian Alaphilippe die op 9.50 staat. Sonny Colbrelli staat met tien keer je inleg op de vierde plek. Het is Remco Evenepoel die de top vijf afsluit met al 17 keer je inzet, Heb jij je keuze al gemaakt? Lees dan nog even snel onze Bet777 review en pak direct deze geweldige odds. Om 17.00 uur zondagmiddag lijkt er gefinished te worden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Chelsea - Manchester City in de Premier League
volgend artikel
Wint Ajax ook van Besiktas in de Champions League