weddenbonus nieuws

WK-Combi bij betFIRST!

Met de nieuwste promotie van de bookmaker betFIRST maak je nu weer kans op fantastische prijzen. Zo kun je onder meer een 3D Samsung TV ter waarde van 500 euro winnen, of een Shirt van de Rode Duivels! De voorwaarden om aan deze promotie te mogen meedoen en een kans te maken op deze prijzen zijn bijzonder gemakkelijk verklaard.

WK-Combi bij betFIRST
© by betFIRST

Om te kunnen meespelen moet je ten eerste klant zijn van de bookmaker betFIRST en dan een combinatieweddenschap doorvoeren. Dit weddenschap moet voor 13 juni worden doorgevoerd en uit zes selecties bestaan, namelijk door betFIRST uitgekozen wedstrijden op het WK voetbal. Daarbij is het ook mogelijk om meerdere combinatieweddenschappen op dezelfde wedstrijden door te voeren.

Echter zullen voor de promotie alleen de twee eerste combinatieweddenschappen op deze zes wedstrijden mee tellen. Daarnaast is het niet mogelijk om systeemweddenschappen door te voeren. In het geval van een gelijke stand van meerdere spelers met 5 of 6 juiste selecties wordt de waarde van de prijzen als bonus opgedeeld tussen deze spelers.

Eigenlijk is de weg naar de prijzen bijzonder makkelijk:

  1. Log je in via je account en neem deel aan deze promotie
  2. Plaats een combinatieweddenschap met minstens 5 euro inzet op de uitgekozen wedstrijden
  3. Maak kans op een van de gekke prijzen!

Indien je een van de gelukkige winnaars bent, moet je de bonus nog een keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,70, voordat je hem kunt laten uitbetalen. De promotie is alleen voor Belgische spelers beschikbaar en kan ten allen tijde worden gewijzigd door de bookmaker. Maak dus nu kans op een fantastische prijs of een bonus van betFIRST door maar met 5 euro inzet te wedden op het WK 2014. Deze en nog vele andere promoties rond het WK 2014 kun je in een overzicht op onze pagina voor WK-bonussen vinden.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Word nu miljonair bij betFIRST!
volgend artikel
Penalty Payback bij Unibet