Op 12. Juni ging het WK in Brazilië met de wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië en de eerste winst voor Brazilië van start. Bij dit 20. WK spelen 32 ploegen uit de hele wereld om de titel. Het finale vindt dan plaats op 13 juli in het beroemde Maracana-stadion in Rio de Janeiro. Op alle voetbalfans wachten 64 interessante wedstrijden vol passie en emoties en daarmee ook verschillende mogelijkheden, om bij de bookmakers weddenschappen door te voeren– weddenschappen op resultaten, OVER/UNDER, handicap weddenschappen, weddenschappen op het resultaat bij de pauze of aan het einde en een hoop live weddenschappen. Elke WK wedstrijd blijft zo spannend tot het laatste fluitsignaal. En daarmee is het ook mogelijk om verschillende bonussen voor het WK te winnen.

De beste promoties voor het Wereldkampioenschap 2014 in Brazilië

  • Interwetten WK Bonus tot 150 euro
  • Youwin – Winnen met het WK bij Youwin
  • Ladbrokes WK Welkomst Bonus tot 100 euro

Deelnemers en modus van het WK 2014 in Brazilië

Bij het WK worden de deelnemende ploegen in 8 groepen met elk 4 ploegen opgesplitst. Elke ploeg speelt daarbij één keer tegen elke andere ploeg uit de groep. De achtste finales worden door de ploegen bereikt, die op de eerste of tweede plaats van hun groep eindigen. In het geval van gelijke punten wordt eerst door het doelpuntenverschil, daarna door het aantal gemaakte doelpunten beslist over de betere of slechtere plaats.

Uit de uitloting voor het WK hebben we de volgende groepen:
Groep A: Brazilië, Kroatië, Mexico, Kameroen
Groep B: Spanje, Nederland, Chili, Australië
Groep C: Colombia, Griekenland, Ivoorkust, Japan
Groep D: Uruguay, Costa Rica, Engeland, Italië
Groep E: Zwitserland, Ecuador, Frankrijk, Honduras
Groep F: Argentinië, Bosnië-Herzegovina, Iran, Nigeria
Groep G: Duitsland, Portugal, Ghana, VS
Groep H: België, Algerije, Rusland, Zuid-Korea

Na de voorronde spelen de 16 gekwalificeerde ploegen in een KO-modus om de wereldkampioen voetbal 2014. Indien na de reguliere speeltijd geen ploeg aan het winnen is, volgt de verlenging, en daarna bij een gelijkspel penalty’s. Dit is belangrijk, omdat enkele aanboden voor weddenschappen op het WK alleen geldig zijn voor de reguliere speeltijd. Een interessant detail voor statistiekers is, dat er tot nu toe 24 wedstrijden op een WK door penalty’s beslist werden, en maar twee keer ging het daarbij om een finale (1994 en 2006).

Haal nu de bonus voor het WK 2014

Het WK voetbal staat natuurlijk ook bij de aanbieders van weddenschappen in het middenpunt. Nu al kun je verschillende weddenschappen op lange termijn doorvoeren op de winnaar van het toernooi, de winnaars van de verschillende groepen of de topscorer. Daarnaast zijn er al vele interessante promoties rond het WK, dat het hoogtepunt van het voetbal dit jaar moet worden. Zo maak je bij Interwetten kans op een speciale WK-bonus van 150 euro tijdens het WK 2014.

Unibet biedt je de mogelijkheid om tot 50 euro van jouw inzet op een weddenschap terug te krijgen indien een wedstrijd in de penaltyreeks word beslist – maar enkel indien Oranje verliest. Bij Bwin daarentegen kun je elke seconde profiteren van het WK, want je maakt kans op een bonus in vorm van een gratis weddenschap ter hoogte van 50 euro. Dit aanbod is alleen geldig voor enkelvoudige weddenschappen. Natuurlijk vind je bij ons alle informatie over de meest actuele promoties rondom het WK 2014. Wees gerust, ook voor de volgende wedstrijden en in het bijzonder voor de KO-fase van het WK zullen andere bookmakers zeker nog promoties starten.

Top-Favorieten voor het WK 2014 volgens de quoteringen van de bookmakers:

  • Argentinië: tweevoudig wereldkampioen (1978, ´86) met superster Lionel Messi
  • Duitsland: drievoudige wereldkampioen (1954, ´74, ´90) met een sterke ploeg
  • Spanje: titelhouder een eenvoudige wereldkampioen (2010) met technisch sterk voetbal
  • Brazilië: gastheer en vijfvoudig wereldkampioen (1958, ´62, ´70, ´94, 2002) met zijn ster Neymar

Daarnaast mag men echter niet vergeten op ploegen zoals België, Italië, Frankrijk en Portugal. De viervoudige wereldkampioen uit Italië is altijd een sterke ploeg op toernooien. De Franse ploeg rondom hun superster Franck Ribéry in sowieso een top-ploeg. Maar ook België heeft een ploeg om u tegen te zeggen, en komt met een jonge ploeg rond Eden Hazard, Vincent Kompany of Thibaut Courtois naar het WK in Brazilië. Cristiano Ronaldo is dan weer de kapitein van de Portugese ploeg. Als wereldvoetballer wil hij zijn ploeg naar de eerste titel bij een internationaal toernooi leiden.

Heb jij al een favoriet voor dit WK? Top-quoteringen vind je bijvoorbeeld bij Tipico.com. Daarnaast zijn er in de weken voor en tijdens het toernooi enkele sportweddenbonussen te winnen. Zo win je dubbel! Op dit moment zijn vooral de aanboden van Interwetten en Bwin aanbevelenswaard.Behaal je WK 2014 bonus en plaats nu al een WK weddenschap op de nieuwe wereldkampioen.

Het team van weddenbonus.com wenst je nu alvast een spannend WK toernooi 2014 in Brazilië en veel succes met je weddenschappen!