weddenbonus nieuws

WK Boksen 2018 – Inzetten op Joshua Parker met Top Odds!

Zaterdagavond vindt de titanenstrijd plaats om het WK Boksen 2018 tussen Anthony Joshua en Joseph Parker. Een historisch duel dat jij extra kleur kunt geven door in te zetten bij Betsson. Betsson biedt namelijk geweldige quoteringen en aan nieuwe Nederlandse klanten ook nog eens een geweldige 100% tot € 75 welkomstbonus. Zowel de odds als welkomstbonus bespreken we in dit artikel naast alle andere informatie handige informatie.

Hoe krijg ik tot € 75 Gratis bij Betsson?

  • Klik op een van de Betsson Aanmeld Buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort hierna € 10 of meer met iDeal, Visa, MasterCard of een PaySafeCard.
  • Erna krijg je direct een bonusverdubbeling /100% bonus tot maximaal € 75.
  • Zet je bonusbedrag 10x in binnen 30 dagen op quoteringen van 1.50 of hoger.
  • Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

 

Betsson – Inzetten met Geweldige Quoteringen!

We hebben niet zonder reden Betsson uitgezocht als bookmaker waar je het beste je wedden op Joshua Parker bet bij kunt plaatsen. Allereerst is bovenstaande Betsson Bonus natuurlijk van top niveau maar nog belangrijker is dat de quoteringen zeer hoog zijn! Eveneens is het wedden aanbod zeer groot. Voor het duel tussen Joshua en Parker kun je bijvoorbeeld op meer dan 20 verschillende selecties inzetten. Het feit dat je met iDeal kunt betalen, er een mobiele app aanwezig is en de klantenservice van zeer hoog niveau is, is natuurlijk ook meegenomen. Betsson behoort tot de Beste Bookmakers Nederland!

 

Parker Joshua Bookmakers
© Betsson

 

Woonachtig in Belgie en/of LiveStream Bekijken? 1xBet!

Bovenstaande actie is enkel beschikbaar voor Nederlanders. Belgen raden we aan om te wedden bij 1xBet. Deze bookmaker biedt ook zeer hoge quoteringen, een groot wedden aanbod en geeft je onder andere de kans om met Bancontact of iDeal te storten. De website is zelfs Nederlandstalig. Ook ontvang je een exclusieve 100% tot € 130 bonus als je je aanmeldt met onze promo code 1x_3837. Een ander groot voordeel van 1xBet is het feit dat het een LiveStream Joshua Parker aanbiedt. Ook Nederlanders kunnen zich bij 1xBet aanmelden en de Joshua Parker Livestream bekijken. Kijk je liever via televisie? RTL7 is er zaterdagavond vanaf 22.30 speciaal voor jou bij met een uitgebreid programma!

 

Voorbeschouwing Anthony Joshua Joseph Parker

Je hebt bovenstaand informatie kunnen lezen over Gokken op Parker Joshua Bookmakers en middels deze voorbeschouwing willen we je nog graag wat meer laten weten over de spelen van Toto Joshua Parker Quoteringen. Deze titelstrijd is door alle 4 de bonden (WBA, IBO, IBF, WBO) erkend als wereldkampioenschap 2018 zwaargewicht gevecht. Joshua beschikt momenteel over de wereldtitel bij de eerste 3 genoemde bonden en Parker bij de WBO. Beide boksers kennen een ongeslagen status maar de Brit Joshua is wel de grote favoriet. De vraag voor velen is of en hoelang Nieuw Zeelander Parker kan overleven. Toch vinden wij de odd van 1.20 voor Joshua wat aan de lage kant en zien we meer value in de 5.15 odd van Parker als je gaat wedden op WK Boksen Winnaar. Heb je groot vertrouwen in Joshua? Bovenstaande odds in het schema van Betsson voor een technische knock out of overwinning op basis van punten zijn dan wellicht betere opties dan een standaard overwinning bet. Hoe dan ook, het belooft een top spektakel te worden, zet nu en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Play-Off 1 België met € 130 Extra bij 1xBet!
volgend artikel
Inzetten op Ronde van Vlaanderen met Super Bonus!