weddenbonus nieuws

Geweldige Promoties voor Inzetten op WK Winnaar!

Voor aanvang en gedurende het WK is de grote vraag wie de eindwinnaar gaat worden. Er zijn verschillende favorieten en outsiders met mooie quoteringen. Wij geven jou een overzicht van de verschillende kanshebbers en laten je eveneens kennis maken met 2 geweldige promoties. Eén voor Nederlanders en één voor Belgen. Op die manier ben je optimaal voorbereid voor jouw winnende WK Winnaar Weddenschap!

Wie zijn de favorieten voor de WK Titel?

Onderstaand zie je de favorieten voor de wereldtitel. De ploeg met de laagste quotering, is de grootste favoriet, Nigeria is in dit overzicht de ploeg met de kleinste kans.

 

Quoteringen Wereldkampioen
© Betser

 

 

Wed op jouw WK Favoriet en pak tot € 35 aan Free Bets bij Betser (NL)

Nederlandse klanten kunnen het beste bij Betser inzetten op de WK winnaar. Bij een inzet van € 50 of meer op de WK winnaar krijg je, ongeacht of je land daadwerkelijk het toernooi wint, een € 5 Free Bet bij elke overwinning van jouw gekozen land. Met 7 duels kan dit dus oplopen tot € 35 aan Free Bets. Dit is niet het enige voordeel bij Betser. Als nieuwe klant krijg je ook nog eens na je eerste weddenschap van € 20, ongeacht het resultaat, € 10 aan cash geld. Ten slotte is er ook nog een speciale WK Topscorer Voorspellen promotie die je ook kunt benutten! Storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller is mogelijk en Betser behoort tot de top van de WK Voetbal Bookmakers waaruit jij kunt kiezen.

Plaats € 10 op WK Winnaar bij Betway en zie je winst verdubbeld worden (BE)

Op Belgen wacht er een andere Bookmaker Bonus. Nieuwe klanten kunnen zich aanmelden bij Betway en krijgen een 100% tot € 100 stortingbonus. Je zet je bonusgeld reeds om in echt geld door je bonusbedrag 6x in te zetten op odds van 1.75 of hoger binnen 90 dagen. Daarnaast kun je voor aanvang van het toernooi een enkelvoudige weddenschap op de WK winnaar plaatsen. Je winst met een inzet van € 10 wordt vervolgens verdubbeld! Ook Betway is een uitstekende bookmaker en een aanmelding kunnen we alle Belgen dan ook zeker aanraden. Probeer het nu, pak € 100 bonus en verdubbel je winst!

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Kaarten WK Voorspellen - Gebruik onze Tips en Wed Gratis!
volgend artikel
Zet in op Belgie Costa Rica en krijg 20€ Free