13:36 uur

Win nu de WK bonus bij Interwetten

Zoals elke week brengen we hier het laatste nieuws over de aanboden voor sportieve weddenschappen bij de verschillende legale bookmakers. Deze week is er meteen heel interessant nieuws, want de bookmaker Interwetten heeft net een aanbod voor het WK 2014 gelanceerd. Deze bonus van maximaal 150 euro is beschikbaar tussen 26.05 en 13.07.

Interwetten bonus 150 euro WK 2014
© by Interwetten

Om te kunnen participeren aan dit nieuwe aanbod van de bookmaker Interwetten moet je een nieuwe klant zijn, die een account opent. Nu moet je voor de definitieve activatie van jouw account binnen de eerste 10 dagen een sportief weddenschap doorvoeren met een inzet van minstens 10 euro. Met de sportieve weddenschappen, die je binnen de eerste 14 dagen doorvoert, maak je kans op een bonus. Die wordt namelijk in vijf verschillende stappen uitgekeerd.

Voor elke gecumuleerde inzet van 150 euro krijg je 30 euro als bonus goedgeschreven. Indien je nu dus vijf keer deze grens van 150 euro overschrijdt- in totaal is dat dan een inzet van maximaal 750 euro- krijg je vijf keer 30 euro, dus in totaal 150 euro goedgeschreven. Elk bedrag van 30 euro, dat je vrijspeelt, is automatisch direct beschikbaar- het bonusbedrag moet dus helemaal niet meer worden rondgespeeld, voordat je het kunt gebruiken.

Voor sportieve weddenschappen bestaat er een minimale quotering van 1,7. Systeemweddenschappen maken daarbij geen deel uit van deze promotie. Indien je binnen de 10 dagen na registratie een bedrag laat uitbetalen, maak je geen kans meer op deze bonus. We zeggen er ook meteen bij, dat deze bonus voor Belgische spelers niet beschikbaar is.

150 euro klinkt interessant? Dan maak nu je account aan bij Interwetten en voer tijdens het WK voetbal sportieve weddenschappen door. Zo maak je kans op een bonus van maximaal 150 euro, die meteen beschikbaar is, nadat een bedrag werd vrijgespeeld. Kijk zeker naar de volle voorwaarden bij Interwetten en raadpleeg onze pagina voor alle welkomst-bonussen, die op dit moment worden aangeboden bij de verschillende bookmakers.

Claim de bonus! Meer informatie