weddenbonus nieuws

Win nu met de Tour de France

Terwijl Duitsland gisteren in de verlenging nog een doelpunt scoorde en het WK voor de vierde keer won en Nederland de kleine finale tegen de gastgever duidelijk kon winnen, zijn er ook andere grote sportieve evenementen van start gegaan, zoals de Tour de France, die dit jaar in Engeland begon en op dit moment door de Vogezen voert. De bookmaker betFIRST biedt je nu de mogelijkheid om van de Tour de France te profiteren en met jouw eerste weddenschap op deze grote ronde 10 euro te winnen.

Tour de France bij betFIRST
© by betFIRST

Na de vroege uitval van favoriet Christopher Froome blijft de vraag: Zal Alberto Contador te Tour nog een keer kunnen winnen, houdt Vncenzo Nibali als eerste tegenstander stand, of zien we andere ploegen, die proberen door lange ontsnappingen tijd op de favorieten te kunnen winnen? Dezer dagen zijn we aan enkele van de zwaarste etappes bezig, binnenkort weten we dus meer.

Als je van deze koers wilt profiteren, dan moet je deelnemen :

 

  1. Open een account bij betFIRST of log je in in je account
  2. Neem deel aan deze promotie
  3. Plaats een enkelvoudig weddenschap met een inzet tot 10 euro op de Tour de France

Je kunt daarbij kiezen tussen een weddenschap op de winnaar van een etappe of op een confrontatie tussen twee wielrenners. Bij de confrontatie wed je, welke van de twee de beter geclasseerde renner zal zijn. Indien jouw Sport betting bonus verliest, zal de bookmaker jouw inzet terug betalen. Maar eerst moet je daarvoor een mail naar betFIRST sturen met als onderwerp Tour de France. Voordat de bonus kan uitbetaald worden, moet je hem eerst een keer tegen een quotering van 1,7 of meer rondspelen.

Je ziet dat de zomer al relatief heet is, en binnenkort komen er nog veel meer promoties en bonussen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de actuele veranderingen in onze Nieuws-sectie. Raadpleeg onze pagina om meer te weten te komen over de beste aanboden van de bookmakers op dit moment. Veel succes met de weddenschappen en tot binnenkort voor meer promoties rond om de Tour de France tot het einde van deze ronde.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Nog meer bookmakers eruit in Nederland
volgend artikel
Nieuwe pagina voor de Champions League