weddenbonus nieuws

Win nu gratis weddenschappen ter waarde van 50 euro!

Je bent nu al klaar voor het grote feest? Heb je zin om voor kerstmis nog een keer een bonus te kunnen incasseren? In december vinden tal van hoogstaande voetbalwedstrijden plaats, zoals de laatste wedstrijd van de groepen in de Champions League of het WK voor clubs. 10bet geeft je nu de mogelijkheid om je budget met een bonus te verbeteren.

 

10bet geeft twee verschillende mogelijkheden, hoe je aan een bonus kunt komen:

  • 100% tot 25 euro voor simpele weddenschappen met de bonuscode XMAS25
  • 100% tot 25 euro voor mobiele weddenschappen met de bonuscode XMASMOBI


Om voor kerstmis nog een beetje extra geld binnen te halen zijn er echter nog enkele condities, aan die je moet voldoen. Tot 31.12.2013 heb je één keer de kans, om deze twee bonussen te winnen, door de respectieve bonuscode in te tikken. De bonussen worden dan aan je account gecrediteerd, zodra je ze een keer hebt rondgespeeld. Echter zijn er dan nog verschillende condities voordat je de bonussen kunt laten uitbetalen:

  • Voor de bonus voor sportweddenschappen moet je de bonus eerst 8 keer rondspelen op sportieve weddenschappen, voordat je hem kunt laten uitbetalen. Dit moet gebeuren tegen een minimale quotering van 2,00. Om aan deze condities te voldoen heb je 90 dagen tijd.
  • Voor de mobiele bonus moet de bonus eerst 5 keer worden rondgespeeld op mobiele sportieve weddenschappen. Ook hier ligt de minimale quotering bij 2,00 en je hebt 90 dagen tijd om aan deze condities te voldoen.


Voor dit aanbod zijn deelnemers uit enkele landen uitgesloten, de exacte condities vind je hier op de homepage. Neem nu deel en maak kans op een bonus voor sportieve weddenschappen en een mobiele bonus op10bet. Je bent nog maar enkele kliks verwijdert van een gratis weddenschap ter hoogte van 25 euro, die je op andere sportieve weddenschappen kunt inzetten, en de condities zijn redelijk duidelijk en overzichtelijk. Dit aanbod is voor alle fans van sportieve weddenschappen en van mobiele weddenschappen attractief. Wed nu op 10bet!

About the author

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.
vorig artikel
Ga mee met de Rode Duivels naar het WK 2014!
volgend artikel
Wij wensen u prettige feestdagen!