weddenbonus nieuws

Win nu fantastische prijzen met Unibet!

De belgische competitie is de laatste jaren een van de spannendste, vooral omdat door het systeem met de play-offs alles tot het einde mogelijk blijft. De punten uit de reguliere competitie worden dan in twee gedeeld, en de voorsprong van de leider van de competitie wordt daardoor beduidend kleiner. Dit seizoen biedt Unibet hiervoor de Pro League Challenge aan, waarbij er verschillende tickets voor wedstrijden en ook bonussen te winnen vallen. Er is ook een kans om mee te doen om een ticket voor het finale van de Champions League. Naast deze fantastische promotie is er ook nog altijd de welkomstbonus van Unibet.

Pro League Challenge

© by Unibet

Om aan deze actie te mogen deelnemen, moet je je in eerste instantie alleen aanmelden. Daarna is het de bedoeling om zo vele punten als mogelijk te verzamelen. Dit gebeurt door weddenschappen te plaatsen op de wedstrijden van de Jupiler Pro League. Er wordt een stand bijgehouden van de beste deelnemers aan deze Challenge, en elke maand kun je zo tickets voor wedstrijden van deze competitie winnen. Daarnaast wordt er ook een algemene stand bijgehouden. Aan het einde van deze promotie worden de twee beste deelnemers dan beloond met een pakket voor de finale van de Champions League in Lissabon.

De promotie loopt tot het einde van de reguliere competitie, dus nog enkele weken. Er bestaat een bepaalde formule, waarmee je punten kan zamelen met je sportieve weddenschappen op de Jupiler Pro League. Daarbij wordt het bedrag dat je inzet gemultipliceerd met de totale notering en het aantal van de evenementen, dat op de wedcoupon staat. Belangrijk is dat de minimale notering hierbij 1,20 bedraagt. We geven even een voorbeeld:

Je plaatst een simpel weddenschap met een notering van 5.00 en een inzet van 20 euro. De score bedraagt dan 20 x 5.00 x 1 = 100 punten. Echter is dit alleen van toepassing indien je je weddenschap wint. Al je winnende weddenschappen worden meegeteld voor deze promotie, met meer weddenschappen maak je dus ook meer kans om te winnen! Indien je wint moet je het gewonnen geld een keer rondspelen op sportieve weddenschappen of in het casino. Indien je in soortgelijke promoties geinteresseerd bent, kun je onze site raadplegen en de artikels lezen.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Ga mee naar het WK met betFIRST!
volgend artikel
Kun jij de wekelijkse jackpot winnen?