10:00 uur

Win nu een kombinatiebonus op Bet365!

Fans van amerikaanse sporten opgelet: Op bet365 is er nu een kombinatiebonus te halen tot 50%. Deze bonus is geldig voor kombinatieweddenschappen op alle sportevenementen uit de VS, zoals basketbal- of footballwedstrijden.

 

Verschillende soorten van weddenschappen zijn mogelijk: punten / goals per spel of per helft, weddenschappen op winst of handicaps per spel of helft. Hiermee heb je dus een kans, om om de bonus mee te spelen.

 

Wat is het bijzondere van deze promotie? Er bestaan geen minimale quoteringen op weddenschappen, maar de bonus wordt aanhand van het aantal tips berekend. Dus is er bijvoorbeeld voor dubbele weddenschappen een bonus van 5% naast de winst te halen, en per tip wordt deze bonus groter, bijvoorbeeld 25% voor een kombinatieweddenschap met 7 tips, en maximaal 50% bonus voor alle kombinatieweddenschappen met minstens 12 tips.
 
Om aan dit aanbod te kunnen deelnemen hoef je alleen een kombinatieweddenschap voor een van de amerikaanse evenementen af te geven.
 
Indien geen winnaar kan worden vastgesteld bij een evenement, kun je toch nog een bonus krijgen. In dat geval wordt de bonus berekend op basis van de gewonnen weddenschappen. Bij een kombinatieweddenschappen uit 12 tips, waarbij 9 tips winnen, krijg je bijvoorbeeld een bonus van 35% cadeau.

 

Als je met een kombinatieweddenschap wint, dan wordt de bonus automatisch binnen 24 uur na de wedstrijd goedgeschreven. Het maximale bedrag hierbij is 100.000 pond, waarmee het aanbod een heel hoge bonus aanbiedt. Deze promotie is daarom zowel voor nieuwere spelers interessant, die kombinatieweddenschappen willen leren kennen, als ook voor de meer ervaren spelers, die met grotere bedragen spelen.

 

Speel nu mee en maak kans op een bonus van 50%. Bonussen voor kombinatieweddenschappen worden steeds populairder, omdat vele bookmakers zo de moeilijkheid van dit type weddenschap willen belonen. De bookmaker bet365 specialiseert zich steeds meer op speciale weddenschappen voor bepaalde sporten of bepaalde types van weddenschappen, zoals bonussen voor basketbal of football. Verdere informatie over het aanbod van deze bookmaker vind je op onze site!