20:55 uur

Win nog tot morgen 100 euro met Interwetten!

Deze week zijn de Olympische Spelen in Sotsji van start gegaan. De volgende twee weken zijn er tal van verschillende sportieve evenementen op het programma. Tijdens de Olympische Spelen heeft Interwetten zijn aanbod een beetje uitgebreid: U maakt nu kans op een reload bonus van 25% tot een maximale hoogte van 100 euro. Echter is dit aanbod alleen nog maar tot morgen avond, 09.02 om 23:59 beschikbaar. U moet zich dus haasten om nog een kans op deze speciale bonus te hebben!

Bij Interwetten komt u nooit te kort als u op sportieve evenementen weddenschappen wilt afsluiten. Zo is het dus geen wonder, dat u nu gebruik kunt maken van de reload bonus. Deze reload promoties komen wel vaker voor bij Interwetten, vooral als het om grote internationale sportevenementen gaat. In dit geval krijgt u een bonus van 25% tot een maximale hoogte van 100 euro. Indien u betaalt via een directe transactie, dan kunt u zelfs maximaal 200 euro incasseren! Daarnaast bestaat er nog altijd de eerste stortingsbonus van 100 euro van Interwetten.

Qua rondspelen zijn de condities een beetje ingewikkeld, maar ze vallen best mee. Zodra u het eerste niveau van de bonus hebt bereikt, wordt de bonus automatisch goedgeschreven als echt geld. Voor het incasseren moet u uw inzet echter twee keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,70.

Een voorbeeld ter verklaring: Om een reload bonus ter hoogte van 100 euro te winnen, moet u tot het einde van deze promotie 400 euro inbetalen op uw account. De inzet moet binnen 14 dagen twee keer worden rondgespeeld tegen een quotering van 1,70 of meer. Het resultaat van de weddenschappen speelt echter geen rol, u hebt dus in elk geval een kans om deze bonus te winnen!

Het team van weddenbonus.com wenst u veel plezier bij het bekijken van de Olympische Spelen en alvast veel succes met uw weddenschappen!

Claim de bonus! Meer informatie