weddenbonus nieuws

Win met live-weddenschappen op Unibet!

Neem nu deel aan een van de grootste promoties van het jaar, want het kampioenschap live-weddenschappen is nu weer terug. Maak kans op de hoofdprijs ter waarde van 8000 euro. De finale wordt op 1 juni in Tallinn gespeeld, en met een beetje geluk kun je er ook bij zijn. Nog tot 27 april kun je meedoen aan de kwalificatieronde voor deze finale. Wat je precies moet doen, leggen we hier even uit.

 

 

Live Betting Championship
© by Unibet

 

Unibet biedt spelers elk jaar de mogelijkheid om aan het kampioenschap live-weddenschappen mee te doen. Ten eerste moet je eerst ingeschreven zijn voor deze promotie. Alleen de 10 beste spelers uit deze kwalificatieronde krijgen een kans om naar de finale te gaan. Hiervoor bestaat er een formule, waarmee jouw aantal punten wordt berekend. Jouw inzet wordt namelijk met het aantal evenementen op de wedcoupon en de totale notering van de wedcoupon gemultipliceerd. Zet je bijvoorbeeld 10 euro in op een drievoudig live-weddenschap met een notering van 5,50, dan krijg je 10 x 3 x 5,50 = 165 punten.

 

Nog maar 3 stappen en je bent erbij:

  1. Registreer je voor de promotie op Unibet
  2. Zet verschillende live-weddenschappen om bij de beste spelers te horen
  3. Neem deel aan de finale in Tallinn en win een van de prijzen

 

De 10 beste spelers winnen dus een paket voor de finale in Tallinn, waar ze de Unibet Live Betting Championship kunnen winnen. Echter is al de deelname aan de finale een winst op zich, want je krijgt naast een zitje in de finale ook de accomodatie in Tallinn en het zakgeld betaalt. In de finale begint iedereen dan met 100 euro op de account. Na een 4 uur durende wedden-sessie wint dan de speler, die aan het einde van de sessie het meeste geld op de account heeft. Kijk zeker ook naar de andere aanboden van Unibet in ons Sport bet bonus overzicht.

 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Vanaf nu de geweldige Champion offer
volgend artikel
De Formule 1 keert terug!