weddenbonus nieuws

Win een reis naar LA bij Betsson

Heb jij zin in een vakantie naar Los Angeles? Dan moet je deze maand bij Betsson zijn. De hele week kun je meespelen voor een reis naar LA en wekelijks kan je ook nog een iPad-mini winnen.

Luxe reis naar Los Angeles voor 2 personen

Betsson betaalt natuurlijk jouw vlucht heen en terug naar Los Angeles, daar zit je vijf dagen lang in een vijf sterren hotel met een vriend of vriendin. Betsson laat je natuurlijk niet alleen maar in je hotel zitten, je krijgt ook kaarten voor de after party van de Oscars uitreiking. En tot slot krijg je ook kaarten voor een wedstrijd van de LA Lakers en kaarten voor een ijshockeywedstrijd van de LA Kings.

Betsson reis naar LA promo

 © by Betsson

Zo win je deze reis

Voor elke 10 euro die je inzet op een sportweddenschap krijg je een punt. Voor weddenschappen op NHL en NBA wedstrijden krijg je dubbele punten. Deze punten tellen als loten in de uiteindelijk loterij voor de reis. De trekking van de loterij is op 17 december.

iPad-mini en andere wed bonussen

Je kan elke week ook in aanmerking komen voor een iPad-mini. Wie minimaal 20 punten in een week bij elkaar heeft gespaard, dus minimaal 200 euro inzet of 100 euro op NBA en NHL wedstrijden, doet automatisch mee op de trekking op vrijdag voor de iPad-mini. Bovendien krijg je sowieso een extra bonus in de vorm van een risico vrije weddenschap van 10 euro.

 

Verdien je 50 punten tijdens deze actie, dan krijg je een gratis weddenschap ter waarde van 20 euro. Als het je lukt om 200 punten bij elkaar te sparen, dan krijg je een wed bonus van 50 bonus spel tegoed.

Andere Betsson bonussen

Betsson heeft natuurlijk ook nog een goeie eerste stortingsbonus voor nieuwe klanten. Als je nog geen klant bent, dan kom je daar ook voor in aanmerking en je kan direct meespelen voor deze actie. Kijk bij de Betsson bonus voor meer informatie.

Helaas accepteert Betsson geen klanten uit Nederland, maar klanten uit België zijn van harte welkom.

Over de auteur

vorig artikel
Bookmakers vergelijken loont
volgend artikel
Gratis wedden bij Circus.be