weddenbonus nieuws

Win een reis naar Champions League Finale

Wie wil nou niet naar de Champions League finale van 2015 in Berlijn? Bij Mybet kan je een geheel verzorgde reis naar de finale winnen met nog eens 3.000 euro cash geld. Dit is een prcahtig aanbod voor iedereen die toch wel op sport wed en graag een keertje naar de Champions League finale wil.

 

Zo win je deze reis naar Berlijn

Voor elke vijfde weddenschap die je bij Mybet plaatst krijg je een kerstkaart. Deze kerstkaart geeft je de keus uit twee verschillende prijzen. Je kan meteen een kleine bonus claimen, zoals een extra stortingsbonus, wat gratis bonus tegoed of gratis spins voor het casino, maar je kan er ook voor kiezen om XmasPoints te sparen. Wie uiteindelijk de meeste XmasPoints weet te scoren wint de hoofdprijs en gaat dus naar Berlijn. Je krijgt meer punten en beter bonussen naarmate je inzet hoger is, dus je kan 4 keer laag inzetten en de vijfde keer een flink bedrag op een favoriet wedden om zo meer punten te scoren.

 

mybet kerst promotie

© by Mybet

Voorwaarden voor deze loterij

Natuurlijk komt deze actie niet zonder voorwaarden. De minimale inzet van al je weddenschappen moet 5 euro zijn. Een systeemweddenschap wordt gezien als 1 weddenschap, dus je kan beter enkelvoudige weddenschappen plaatsen voor deze actie. Tot slot tellen alleen weddenschappen die je via de gewone site maakt mee voor deze actie. Wedden met je mobiel is dus niet verstandig bij Mybet.

 

Profiteer ook van de welkomstbonus van Mybet

Natuurlijk heeft Mybet ook een welkomstbonus voor je in de aanbieding. Deze bonus is geeft je 25% extra op je storting tot een maximum van 50 euro. Een prima bonusje om kennis te maken en daarnaast hebben ze wekelijks andere acties. Je hoeft de bonus en je storting allebei maar 5 keer rond te spelen tegen een quotering van 2,00 per weddenschap. Dat is dus goed te doen. Lees hier meer over de welkomstbonus van Mybet.

Over de auteur

vorig artikel
December Kalenders van online bookmakers
volgend artikel
Vermenigvuldig je winst met een weddenschap op de Champions League