21:45 uur

Win €4000 met BetFirst

Weddenschappen zijn in veel verschillende vormen aan te gaan. Het meest bekend is de enkelvoudige weddenschap, maar ook een meervoudige weddenschap is een aantrekkelijke vorm. BetFirst maakt het nog aantrekkelijker om een combinatie weddenschap aan te gaan. Er is namelijk een bonus beschikbaar gesteld voor de combinatie weddenschap expert!

 

BetFirst biedt een extra bonus van maximaal € 1000 aan voor spelers die zich nu inschrijven op site en meedoen en zich als een ware combinatie-weddenschap expert ontpoppen. Hoe gaat het in z’n werk en wat zijn de voorwaarden die BetFirst stelt aan deelname zullen we hieronder uiteenzetten.

 

381
© by BetFirst

 

  1. Net als in ieder ander geval dient u natuurlijk aangemeld te zijn. Dit kan op de site van   BetFirst ;
  2. na het aanmaken van een account of het simpelweg aanmelden dient u zich in te schrijven voor deelname;
  3. uit de selectie gemaakt door BetFirst dient u met minimaal € 2, acht wedstrijden te combineren in één weddenschap;
  4. vervolgens vergaart u punten door middel van het juist voorspellen van een combinatie. Met één juiste voorspelling verdient u 20 punten, dit kan oplopen tot 300 punten indien u alle acht uitslagen juist voorspeld;
  5. Eindigt u na een periode van twee weken bovenaan in het klassement, dan ligt er € 1000 voor u klaar! Met vier tweewekelijkse perioden ligt het totaal op € 4000 aan te winnen bedragen. Voor de nummer twee in het klassement ligt € 750 klaar, dit loopt terug tot € 10 indien u in de top 30 eindigt.

 

Met deze actie zet BetFirst zichzelf uitstekend op de kaart. Per periode zijn er een aantal aantrekkelijke wedstrijden uitgezocht waarmee het bonusbedrag op van toepassing is. Mocht u opzoek zijn naar een andere bonus dan heeft Weddenbonus   hier de geüpdate lijst