weddenbonus nieuws

Win de voetbalreis van jouw dromen!

Bookmaker Unibet meldt zich indrukwekkend terug met een nieuw aanbod voor de belgische markt. Daarbij kun je profiteren van de grote prijzenpot met in totaal 4000 euro en de hoofdreis: Een voetbalreis van jouw dromen, waarbij je twee voetbalwedstrijden naar keuze kunt bijwonen, en ook hotelovernachtingen en tickets betaald krijgt. De promotie loopt nog tot einde van de maand, dus je hebt nog ongeveer twee weken tijd om deel te nemen. Wacht echter niet te lang, want het is belangrijk om genoeg tijd over te hebben om punten te kunnen zamelen.

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen?

  1. Schrijf je in voor deze promotie bij Unibet
  2. Plaats een weddenschap met minstens 1 euro inzet
  3. Maak kans op een van de fantastische prijzen

Jouw weddenschap moet daarbij echter winnen. Na de inschrijving begin je punten te zamelen naar een bepaalde formule van Unibet. Daarbij wordt het bedrag van de inzet met het aantal evenementen op de wedcoupon en de totale notering gemultipliceerd. Indien je bijvoorbeeld 10 euro inzet op een dubbel weddenschap met een notering van 3,5, dan krijg je voor dit weddenschap 10 x 2 x 3,5 = 70 punten. Belangrijk is ook, dat je zo vele weddenschappen kunt plaatsen als je wilt. Aan het einde van de maand wint de speler met het hoogste aantal punten de hoofdprijs.

De minimale notering voor jouw weddenschappen moet 1,5 bedragen. De weddenschappen moeten op voetbalwedstrijden worden geplaatst, en live-weddenschappen zijn ook mogelijk. Voor de hoofdprijs bestaat er ook een cashalternatief van 3000 euro. Daarmee behoort deze promotie tot de promoties met de hoogste winstmogelijkheid. Indien je belangstelling hebt voor andere bonussen, heb je bij ons altijd de kans om de meest actuele stand van de aanboden van legale bookmakers te vinden. Raadpleeg regelmatig ons bonus-vergelijk om de beste bonussen te kunnen vinden.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Nieuwe bookmaker bij weddenbonus
volgend artikel
Gratis wedden tot €100 voor Belgische gokkers bij Ladbrokes