weddenbonus nieuws

Win kaarten CL Finale en 1/16e Finale Freebets bij NetBet!

Bookmaker NetBet geeft jou exclusief de mogelijk om een geheel georganiseerde VIP reis met een privé jet naar de Champions League Finale 2016 te winnen. Dit inclusief hotel en 2 tickets voor het duel op 28 mei 2016 in San Siro, Milaan! De 10 wedders met de meeste winst maken kans op dit pakket, daarnaast maak je ook maandelijks kans op een Jackpot van € 5.000! Speciaal om de start van de actie te vieren zijn er ook freebets van € 5 te winnen rondom het duel Arsenal-Barcelona en wachten er een tweetal welkomstbonussen op jou! Lees nu meer.

Plaats winnende CL weddenschappen en maak kans op CL-Finale tickets en € 5.000!

De 10 spelers met de hoogste winst uit Champions League weddenschappen gedurende de 1/16e finale tot en met de 1/2 finale ontvangen een lot voor een geheel verzorgde reis met privé-jet naar de Champions League Finale. Daarnaast deel je als top 10 winnaar van de maand maandelijks gegarandeerd in een jackpot van € 5.000! Lees onderstaand de exacte te ondernemen stappen en details.

  • Registreer je bij NetBet of Log in met je bestaande account.
  • Klik op ´opt-in´ bij de CL actie banner op de NetBet promotiepagina.
  • Plaats zoveel mogelijk enkelvoudige winnende weddenschappen op CL voetbal.
  • Top 10 winnaars t/m halve finale ontvangen lot voor CL-Package trekking.
  • Top 10 winnaars per maand Feb-Mei ontvangen deel in maandelijkse € 5.000 Jackpot en spelen tevens verder voor CL-Package trekking.

NetBet CL Finale Tickets © NetBet

Krijg voor elk doelpunt van Arsenal tegen Barcelona € 5 freebet!

Om bovenstaande Champions League Promo in te luiden heeft NetBet een speciale Champions League actie. Een typisch voorbeeld van een CL Promotie. NetBet is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Belgen raden we aan voor een andere Champions League Bonus te kiezen. Opt-in je bonus in de bonus sectie, plaats een mobiele weddenschap van minimaal € 10 op exacte score, eerste doelpuntenmaker, laatste doelpuntenmaker of reguliere doelpuntenmaker en voor elk doelpunt van Arsenal ontvang je vervolgens een freebet van € 5! Je freebets kun je vervolgens binnen 7 dagen 6x inzetten op quoteringen van 1.60 op hoger en zijn erna volledig vrijgespeeld! Deze actie geldt voor klanten die geen andere bonussen meer hebben lopen. Ben je nog geen klant bij NetBet? Profiteer dan van de NetBet welkomstbonus van € 50 en NetBet Mobiel Bons van € 10!

NetBet Arsenal Barca Freebets © NetBet

Aanmelden met € 50 NetBet stortingsbonus en € 10 NetBet Mobiel Bonus!

Nieuwe klanten kunnen zowel profiteren van een stortingsbonus als mobiel bonus bij NetBet. De NetBet Bonus in een stortingsbonus van 50% tot € 50. Na je eerste weddenschap ontvang je direct je bonus en je stortings- en bonusbedrag kun je binnen 60 dagen 6x inzetten op qouoteringen van 1.60 of hoger om vrij te spelen. Daarnaast ontvang je aan de hand van de NetBet Mobiel Bonus een gratis € 10 weddenschap na het plaatsen van een eerste mobiele weddenschap. De € 10 cadeau kun je hierna 8x inzetten op opnieuw quoteringen van 1.60 binnen 60 dagen en ook je Mobiel Bonus is op die manier vrijgespeeld. Klik op onderstaande ´Claim de Bonus´ button, zo meld je je direct aan bij NetBet en profiteer je van de Champions League promoties en welkomstbonussen! Storten bij NetBet kan nu met iDeal!

vorig artikel
Win nu Tickets voor CL-duel PSV - Atletico bij Kroon Casino!
volgend artikel
Maak kennis met MyBet: 3 euro gratis zonder storting!