weddenbonus nieuws

Win 500 euro met betFIRST!

Terwijl de finale van de belgische beker tussen Zulte-Waregem en Lokeren dit weekend plaats vond, is het ook tijd om even in te gaan op de nieuwe promoties voor weddenschappen op sport en in het bijzonder op voetbal. Zo hebben we bij betFIRST te maken met de terugkeer van de promotie Minute Goal, die naast de Betfirst bonus code  een van de meest bekende acties van deze bookmaker is.

Minute Goal bij betFIRST © by betFIRST

Deze promotie bestaat al redelijk lang en is populair bij de fans van het voetbal, want er zijn op een gemakkelijke manier 500 euro te winnen als je een goede pronostiek van de wedstrijd afgeeft. Je moet namelijk wedden op de exacte minuut, wanneer een doelpunt valt. Deze week gaat het om de topper tussen Standard en Anderlecht, waarbij Standard voor een keer de favoriet van de bookmakers is.

Daarvoor hoef je maar enkele dingen te doen:

  1. Ten eerste voer je een enkelvoudig weddenschap door op de uitslag van deze wedstrijd met een inzet van minstens 10 euro.
  2. Nu moet je een tip afgeven op de exacte minuut van het eerste doelpunt van de wedstrijd, waarvoor je maar 1 kans hebt.
  3. Indien je met de tip juist ligt, dan win je de cashprijs, in dit geval 500 euro

Belangrijk is bij deze actie, dat je maar een pronostiek mag afgeven, en dit moet dan natuurlijk gebeuren, voordat de wedstrijd begint. Alleen de reguliere speeltijd van 90 minuten doet daarbij mee. Als een wedstrijd dus op 0 – 0 eindigt, of het eerste doelpunt pas in de verlenging wordt gescoord, zal er geen winnaar zijn, hetzelfde geldt voor het geval dat niemand de exacte minuut van het eerste doelpunt heeft voorspeld.

Indien je de winnaar van de 500 euro van deze promotie bent, dan wordt deze prijs binnen de 3 dagen aan jouw account bij betFIRST goedgeschreven. Met maar een tip en een kleine inzet 500 euro winnen- het is niet voor iedereen weggelegd. Maak nu kans en voer een weddenschap op het resultaat van deze wedstrijd door. Kijk zeker ook naar de andere aanboden, die we je op onze website presenteren.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Speel mee met de Betmastercup!
volgend artikel
Vanaf nu de geweldige Champion offer