weddenbonus nieuws

Win 20 euro met de Australian Open!

Het tennis-seizoen barst echt los met de Australian Open, en u mag er ook van profiteren op betFIRST. Tot 26 januari is het mogelijk om op de wedstrijden van de Australian Open te wedden en zo een bonus ter hoogte van 20 euro te winnen. En dat is helemaal niet moeilijk, zoals wij hier tonen:

  1. Als u al een account bij deze bookmaker hebt, moet u zich alleen inloggen. Anders is het nodig om eerst een account aan te maken en daarna uw eerste sportief weddenschap door te voeren.
  2. Bevestig uw deelname, door u hier in te schrijven voor deze promotie.
  3. Per weddenschap kunt u maximaal een bonus van 5 euro winnen, de exacte condities beschrijven wij hieronder.

In eerste instantie bent u voor deze promotie gekwalificeerd als u een account op betFIRST heeft en al een eerste weddenschap hebt gezet. Vanaf nu is het mogelijk om verschillende weddenschappen door te voeren. Vergeet niet, dat u zich eerst nog moet aanmelden voor deze promotie. Om via dit speciaal aanbod een bonus te winnen, hebt u twee verschillende mogelijkheden:

 

  • Oftewel zet u drie eenvoudige weddenschappen met een inzet van tenminste 5 euro tegen een quotering van tenminste 1,70 of meer
  • Of u zet drie gecombineerde weddenschappen van elk minstens 5 euro tegen een quotering van 2,5


Elke keer dat u een van deze condities vervult, krijgt u een bonus van 5 euro goedgeschreven. Daarmee kunt u maximaal een bonus van 20 euro winnen, waarbij het niet mogelijk is om systeem-weddenschappen, live-weddenschappen, of met een bonus doorgevoerde weddenschappen te gebruiken. Indien u wint, krijgt u aan het einde van deze promotie- dus na 26 januari- de bonus goedgeschreven op uw account. Deze bonus moet dan eerst tegen een quotering van 1,70 rondgespeeld worden, zodat u hem kunt gebruiken. Voor het laatste nieuws over de bonussen van betFIRST kunt u op onze pagina voor het bonus-vergelijk terecht. Veel succes!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Wij wensen u prettige feestdagen!
volgend artikel
Beleef Sotsji nu bij betFIRST