weddenbonus nieuws

Halve Finale Wimbledon 2019: De Wimbledon odds van de grote drie

Na de fantastische kwartfinales zijn er niet zo veel verrassingen in de Wimbledon halve finales! De grote drie staan weer op schema op een Grand Slam toernooi te winnen. Titelverdediger Djokovic speelt vrijdag tegen de Spanjaard Bautista Agut, en Nadal en Federer zullen het onder elkaar voor een finale plaats moeten uitvechten. Ook lichten we nog een schitterende bookmaker bonus van Bet777 toe!

 

Halve finale Wimbledon Odds Nadal – Federer

Hoewel de Spanjaard Bautista Agut zeker geen slechte speler is, gaan we er eigenlijk al een beetje van uit dat de finale tussen Djokovic en Nadal of Federer zal gespeeld worden. De quoteringen Nadal en Federer zijn dus veel interessanter om even dieper te bekijken. Hoewel Rafael Nadal voornamelijk de grote kampioen is op het gravel court van Roland Garros, won de Spaanse tennis speler toch nog 2 keer dit prestigieuze gras toernooi. Twee keer winst in 2010 en 2008, sindsdien nog maar één keer de finale behaald, het volgende jaar tegen Djokovic in 2011 wat eindigde in een verlies. Als we historisch even logisch nadenken, lijkt Federer dus de grote favoriet. Hieronder kan je de Nadal – Federer odds snel bekijken.

 

halve finale Wimbledon quoteringen Nadal - Federer 2019
© Bet777

 

De beste bookmakers geloven duidelijk in de kansen van Nadal. Met een notering van 1.71 tegenover de 2.20 van de Zwitser is er een duidelijk verschil. Hoe komt dat? Wel Nadal is momenteel in de vorm van zijn leven. Met snel en wonderbaarlijk tennis heeft hij al indruk gemaakt op Wimbledon zowel als zijn winst op Roland Garros een tijdje terug. Veel zal afhangen van hoe goed zijn service is. Als het een heel lange wedstrijd wordt dan geven we waarschijnlijk een klein beetje het voordeel aan Nadal. Roger is natuurlijk nog altijd gewoon Roger, het is moeilijk om hem te verslaan op het Center Court van Wimbledon. Met zijn zenuwen van staal en zijn redelijk constante vorm is hij een nachtmerrie voor de meeste tegenstanders. Federer heeft ondertussen al 8 Wimbledon Grand Slam titels op zijn palmares staan, wordt dit zijn 9de?

 

Djokovic – Bautista Agut odds 1/2 finale Wimbledon 2019

En dan hebben we nog de andere halve finale tussen Novak Djokovic en Bautista Agut. Deze Wimbledon 1/2 finale overwinning geven wij schaamteloos al bijna aan Djokovic cadeau. Het lijkt heel onwaarschijnlijk of da Spanjaard de Servische speler het kan moeilijk maken. De nummer 1 van de wereld heeft dit jaar al de Australian Open gewonnen, met vorig jaar de US open + Wimbledon er ook nog eens bij. Van de laatste 11 Grand Slam finales won Novak er 9! Bautista Agust heeft nog nooit zelfs dicht in de buurt gekomen om een Grand Slam te winnen. De nummer 22 van de ATP ranglijst heeft dus een stevige boterham voor zich in deze halve finale.

 

Halve finale Wimbledon 2019 odds Novak Djokovic - Bautista
© Bet777

Zoals je kan zien, wordt het dus een ongelofelijk moeilijke opdracht voor de Spanjaard om naar de Wimbledon finale te gaan. Wat denk jij? Heb je interesse om te wedden op de halve finale van Wimbledon neem dan ook de Bet777 bonus. Bij een storting krijg je exclusief 50% tot en met € 150 via onderstaande link. Voor meer informatie verwijzen we je graag via onze link naar de Bet777 website. Liever een andere bookmaker? Kijk eens bij onze Wimbledon Bookmakers pagina voor nog meer informatie over die fantastische tennis toernooi!

Over de auteur

vorig artikel
Africa Cup: Ivoorkust - Algerije met free bet aanbod
volgend artikel
British Grand Prix - Kan Verstappen weer winnen in de F1 van Groot-Brittannië?