weddenbonus nieuws

William Hill WK Darts kleurt woensdag Oranje

Het William Hill World Darts Championship 2016 is in volle gang en we hebben al verschillende Nederlanders op het toneel zien verschijnen. Wij maken een terugblik op eerdere resultaten en blikken alvast vooruit naar ´Dutch Wednesday´. In de 4 wedstrijden zien we de 3 Nederlanders Benito van de Pas, Jan Dekker en Jelle Klaasen op het podium verschijnen. Kunnen ook zij zich plaatsen voor ronde 2? Daarnaast nemen we een blik op de speciale weddenschappen en promoties die hoofdsponsor en bookmaker William Hill aanbiedt.

 

Wisselende resultaten Nederlanders tot dusverre in toernooi

Tot dusver zagen we de bekendste Nederlandse spelers Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en ook Christian Kist zich plaatsen voor ronde 2. Helaas moest er afscheid genomen worden van Sven Groen, Jermaine Wattimena, Dirk van Duijvenbode en Jeffrey de Zwaan. Op woensdagavond komen Benito van de Pas, Jan Dekker en Jelle Klaasen nog in actie. Zij nemen het op tegen respectievelijk Max Hopp, Adrian Lewis en Joe Cullen. Jan Dekker heeft met Adrian Lewis een lastige tegenstander getroffen. Benito van de Pas en Jelle Klaasen zijn bij William Hill sportwedden daarentegen favoriet om hun wedstrijd te winnen.

 

William Hill WK Darts banner
© William Hill

 

Dagelijks speciaal geselecteerde dartweddenschappen bij William Hill

Als naamgever van het toernooi en grote bookmaker zit je bij Willam Hill uiteraard goed voor je weddenschappen op darts. Dit is niet de enige bookmaker uit ons bookmakers bonus vergelijk overzicht die een wedden op darts mogelijkheid aanbiedt maar wel de bookmaker met een van het meest grote aanbod. Je kunt onder andere specials spelen zoals de hoeveelheid gegooide 180´ers op 1 avond, of een 9 darter gegooid wordt of een combinatie spelen tussen hoogste finish en het gegooide aantal maximums. Als darts liefhebber, maar ook als liefhebber van overige sporten zit je daarom bij William Hill goed. Als je nog geen klant bij William Hill bent hebben ze tevens een aantrekkelijke eerste stortingsbonus in de vorm van een gratis weddenschap.

 

Gratis weddenschap 25 euro voor nieuwe klanten bij William Hill

Er is een William Hill bonus in de vorm van een gratis weddenschap ter waarde van € 25 beschikbaar. Het enige dat je hoeft te doen is een storting maken van minimaal € 5 en de bonuscode F25 ingeven. Als je vervolgens een eerste inzet plaats op een single quotering van 1,20+, wordt je inzet tot een maximum bedrag van € 25 uitgekeerd als freebet. Deze freebet kun je vervolgens binnen 30 dagen op een weddenschap naar keuze inzetten. Dit is meer dan prima bonus voor Nederlanders en starten bij William Hill loont zich dan ook zeker. Klik op onderstaande knop om je rechtstreeks te registeren.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Goal Giroud bij Arsenal - Manchester City? Betway geeft freebet € 20!
volgend artikel
Wedden met bonus op Premier League bij Betworld