13:09 uur

Wed bij William Hill op Capital One Cup Specials

De Capital One Cup, ook wel bekend als de League Cup, is inmiddels al aanbeland bij de halve finales. In een tweeluik neemt Stoke City het op tegen Liverpool en moet Everton de strijd aangaan met Manchester City. Bookmaker William Hill biedt verschillende special bets aan met verhoogde odds. Deze weddenschappen kun je direct combineren met de William Hill gratis weddenschap bonus.

 

Wed op Stoke City – Liverpool met aantrekkelijke William Hill Specials

Speciaal voor deze wedstrijd biedt William Hill Specials voor jou aan die wedden op deze wedstrijd voor jou extra interessant maken. Je kunt kiezen voor een winstpartij van een van de partijen gecombineerd met both teams to score, 4(+) gescoorde doelpunten of een treffer van Bojan of Coutinho. Mocht je bijvoorbeeld voorspellen dat Liverpool wint en er vallen 4 of meer doelpunten krijg je maar liefst 12 x je inzet terug!

 

William Hill pakt vaak uit met dusdanige specials die je de mogelijkheid geven verschillende weddenschappen op een wedstrijd in 1 weddenschap te combineren. Als we William Hill vergelijken met de andere bookmakers uit ons bonus vergelijk onderscheidt het zich hier zeker mee. Daarnaast kun je je bij William Hill nu ook rechtstreeks registeren met een € 25 freebet.

 

William Hill specials
© William Hill

 

Registreer je bij William Hill met een € 25 gratis weddenschap

Voor nieuwe klanten heeft William Hill een interessante eerste stortingbonus. Als je een bedrag van € 25 stort met de welkomstcode F25 en vervolgens een eerste inzet plaatst van € 5 – € 25 op een quotering van 1,20+, krijg je je inzet cadeau in de vorm van een gratis weddenschap. Deze William Hill bonus is daarmee bijzonder aantrekkelijk en gemakkelijk te verkrijgen. Maak er nu gelijk gebruik van door op onderstaande button te klikken. Storten kan nu ook met iDeal!