14:35 uur

Super Sub Promotie bij William Hill

Denk jij te weten wie een doelpunt scoort maar ben je bang dat je speler gewisseld wordt? Geen probleem bij William Hill. Dagelijks selecteren zij een aantal wedstrijden waarbij in het geval van een wissel, de invaller je bet verder speelt! Start je wedweek met de kraker Leicester City – Chelsea en voorspel de doelpuntenmakers.

 

Voorspel de doelpuntenmaker en behoudt volledige winstkans

William Hill biedt vele weddenschappen aan op bijvoorbeeld de eerste doelpuntenmaker, laatste doelpuntenmaker en head to head scorers. Het is uiterst vervelend dat je kans kleiner wordt als je gekozen speler gewisseld wordt of geblesseerd raakt. Door de Super Sub actie van William Hill heb je hier geen last meer van. Als je een doelpuntenmakers weddenschap op een van de geselecteerde wedstrijden speelt en je speler gewisseld wordt, neemt zijn vervanger de weddenschap over. Zo worden de 90 minuten volledig benut en de quotering blijft onveranderd!

 

William Hill Super Sub
© William Hill

 

Weet Jamie Vardy opnieuw het net te vinden?

Een van de geselecteerde wedstrijden deze week is het treffen dus Leicester City en Chelsea. Leicester City dient te winnen om de koppositie te heroveren terwijl Chelsea hun midweekse winstpartij tegen FC Porto graag een vervolg geeft. Alle ogen zijn opnieuw gericht op Jamie Vardy. Maar liefst 11 Premier League wedstrijden op een rij wist hij het net te vinden, aan deze imposante reeks kwam afgelopen weekend een einde. Hij zal dan ook extra op scherp staan vanavond.

 

Meld je nu aan en pak een gratis weddenschap van € 25!

William Hill heeft een interessante William Hill wedden bonus voor nieuwe klanten. Stort een bedrag van minimum € 25, plaats een bet op een quotering van minimaal 1,20 en ontvang een freebet van € 25. Dit is een van de vele interessante bonussen uit ons wedden bonus vergelijk. Klik op onderstaande button om rechtstreeks naar William Hill te gaan en van de Super Sub promotie en welkomstbonus gebruik te maken.