12:04 uur

William Hill cashback als één voorspelling niet goed is

Bij bookmaker William Hill loopt een cashback actie voor wedders die graag meerdere weddenschappen combineren in één weddenschap. Een zogeheten meervoudige weddenschap of combi weddenschap is al erg populair onder Nederlandse wedders en met deze cashback bonus zal de populariteit alleen maar toenemen.

 

Geld terug bij één verkeerde voorspelling bij William Hill

De voorwaarden van deze William Hill bonus zijn vrij simpel. Je moet een combi weddenschap maken van minimaal zes wedstrijden. Als dan de voorspelling van één van deze wedstrijden niet blijkt te kloppen, krijg je je volledige inzet weer terug. Zo beperk je je risico natuurlijk lekker terwijl je toch kans maakt op de extra hoge quoteringen die je bij een combi weddenschap kan krijgen.

 

William Hill cashback bonus promo

© by William Hill

 

Voorwaarden voor deze William Hill bonus

Deze William Hill bonus is een soort verzekering voor het geval je één voorspelling niet goed hebt. De voorwaarden zijn simpel, je moet minimaal 6 voetbal wedstrijden opnemen in één combi weddenschap en je kan alleen winnen op thuis winst, gelijkspel of uit winst na 90 minuten. De weddenschappen moeten geplaatst worden voor de start van de wedstrijd, dus live wedden voor deze bonus is niet mogelijk. Je kan tot maximaal €50 cashback krijgen, en dat kan slechts één keer per dag er klant. De actie is alleen beschikbaar voor inwoners van het VK en Ierland.