Wij wensen u prettige feestdagen!

Namens de gehele crew van weddenbonus.com willen we u graag een prettige kerst en een goed oud en nieuw wensen! Het was weer een succesvol jaar voor weddenbonus waarin een aantal nieuwe bonussen zijn geüpload. Ook de wijzigingen voor alle bekende bookmakers worden bij gehouden op weddenbonus.com.

Dit jaar zagen we vooral een stijgend interesse in mobiele weddenschappen, vele bookmakers bieden nu al hun weddenschappen ook voor smartphones of tablet aan. Daarbij zijn deze mobiele sites vaak heel handig, omdat er geen download nodig is. Alle voordelen van online wedden zijn dus nu ook mobiel beschikbaar. Een goed voorbeeld voor een bookmaker, die zijn aanbod nu ook mobiel beschikbaar maakt, is de mobiele bonus van betFIRST, die u hier kunt vinden.

Daarnaast is er dit jaar ook een trend tot meer specialisatie te herkennen. Zo zijn er verschillende bookmakers, die het hele jaar door promoties voor de Champions League of de Europa League aanbieden. Voor alle voetbalfans zijn dit mogelijkheden, om voor hun team te supporteren, maar tegelijk ook extra cash te winnen. Vele voetbalfans gebruiken hierbij bijvoorbeeld het aanbod van bet365.

Wij zijn vanaf begin januari weer terug met het laatste nieuws over bonussen, promoties van de bookmakers, en wat er nog in de wereld van de sportweddenschappen gebeurt. Tot dan kunt u bij ons terecht voor het Bonus-Vergelijk, als u zich wilt informeren over de beste bonussen. Veel succes en tot in 2014!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win nu gratis weddenschappen ter waarde van 50 euro!
volgend artikel
Win 20 euro met de Australian Open!