weddenbonus nieuws

Welkomstbonus betfair niet meer beschikbaar

Wij informeren elke dag over de grootste veranderingen bij de grote bookmakers- of het nu om een korte promotie gaat of om langdurige bonussen, bij ons vindt u alle belangrijke informatie. Herfst is traditioneel een seizoen, waarin het koud is en de mensen minder buiten zijn dan in de zomer- zo blijft er meer tijd voor sportieve weddenschappen. De bookmakers weten dit natuurlijk ook, en breiden daarom vaak hun aanbod uit met nieuwe bonussen en promoties. Zo hebben wij al bericht, dat de twee bookmakers Betfair en bluesquare vanaf nu samenwerken.

Spijtig genoeg heeft dat voor het moment ook een negatief gevolg: De [tooltipster title=”welkomstbonus <a href=’/weddenbonus-abc/#term_welkomstbonus’ target=’_blank’>Bookmaker Betfair keert deze bonus uit aan nieuwe klanten die zich registreren via betfair.com</a>”]welkomstbonus[/tooltipster] van Betfair is op dit ogenblik niet meer beschikbaar. Verdere details zijn er niet- zo blijft te hopen, dat de bonus ter hoogte van 25 euro binnenkort weer beschikbaar zal zijn of dat er misschien een andere bonus in zijn plaats komt. Door de fusie tussen Betfair en bluesquare bereiken de bookmakers nu nog meer klanten, dus zou het best wel kunnen zijn, dat ze binnenkort met een nog attractievere bonus om de hoek komen.

Natuurlijk houden wij u hier op de hoogste van het laatste nieuws. De herfst belooft sowieso al heel interessant voor spelers te worden, en de fusie van betfair en bluesquare zal zeker ook bijdragen tot een kwalitatief hoogwaardig aanbod. Het is wel nog even wachten tot we weten, met welk aanbod betfair en bluesquare de volgende keer voor de deur staan.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Betfair en Blue Square fuseren
volgend artikel
Double Delight bij 888sport