10:41 uur

Wedden zonder risico bij bookmaker Betsafe

Onze nieuwste aanwinst op weddenbonus.com is de risicovrije weddenschap van bookmaker BetSafe. Je kan met een storting van 50 euro een weddenschap van 25 euro zonder risico spelen en alles dat je wint hoef je maar 1 keer rond te spelen tegen een quotering van maar 1.50. Een prima bonus als je een keer een weddenschap met wat meer risico wilt spelen en je jezelf wilt indekken voor 25 euro.

Betsafe bonus promo
© by BetSafe


BetSafe wed bonus van 25 euro

Je hoeft voor deze bonus alleen maar een storting van 50 euro te plaatsen. Daarna kan je elke weddenschap van 25 euro risicovrij maken. Dus als je een keer een weddenschap met een extra hoge quotering wilt spelen of voor wat extra risico wilt gaan dan is dit een top bonus om in het achterhoofd te houden. Je risicovrije weddenschap is niet aan andere voorwaarden verbonden, behalve dat je hem in zijn geheel moet spelen. Je kan wedden op pre-match weddenschappen, maar ook live weddenschappen.

Als je niet wint, dan krijg je je inzet terug. Als je wel wint, dan hoef je de winst maar 1 keer rond te spelen tegen een quotering van 1.50. Dat is een quotering die je elke week wel makkelijk kan vinden voor wedstrijden in de Eredivisie, Premier League of de Duitse Bundesliga. Lees alle voorwaarden voor de BetSafe wed bonus.

Wed bonussen vergelijken

Met deze bonus hebben we weer een extra bonus in onze bonus vergelijking. We blijven doorgaan met meer en meer bonussen toevoegen, zodat je een goede keuze kan maken als je een wed bonus zoekt. Dus ga naar onze wed bonus vergelijking en claim de wed bonus die jij wilt.
Claim de bonus! Meer informatie