weddenbonus nieuws

Je kunt nu weer wedden op de PDC World Cup of Darts

Het WK darts van de PDC staat weer op het programma en het is dan ook tijd om een rondje langs de deelnemende landen te maken en de favorieten te bespreken.

 

Hoe werkt de PDC World Cup of Darts?

Darten is natuurlijk darten, aan het spelletje verandert niet zoveel. Toch gaat het er bij de World Cup of Darts net even iets anders aan toe dan dat je misschien gewend bent. In totaal doen er 32 landen mee, waaronder ook Nederland. Op vrijdag zes november begint het spektakel en komen de eerste zestien teams in actie. Een team bestaat uit twee spelers. Voor Nederland zijn dat Michael van Gerwen en Danny Noppert. Elke speler komt in elke leg aan gooien toe, je moet het dus zien dat de spelers om beurten drie pijlen gooien, dit gebeurt voor de eerste keer dit jaar. Later in het toernooi worden de legs om beurten gegooid en speelt een speler een wedstrijd waarna de andere speler de andere wedstrijd speelt.

 

Op zaterdag staat er een bomvol programma voor de boeg. Niet alleen de tweede ronde, maar ook de kwartfinales en halve finales worden gespeeld. De finale wordt zondag gespeeld. Vorig jaar won Schotland het prestigieuze toernooi en waren Peter Wright en Gary Anderson de gevierde mannen. Wie dit jaar de kanshebbers zijn voor de WK titel zie je hieronder. Speciaal voor bij het darten hebben we een mooie bookmaker bonus gevonden. Deze Betiton bonus geeft je net wat extra mogelijkheden bij het inzetten en is daarom ook zeker aan te raden. Je leest even verderop hier wat meer informatie over.

 

De kanshebbers voor de 2020 World Cup of Darts

Met 32 landen is het een vol deelnemersveld en de drie dagen waarop het hele toernooi wordt afgewerkt staan dan ook bomvol met mooie wedstrijden. Als Nederlander gaan we er natuurlijk altijd vanuit dat ons land favoriet is, in welke sport dan ook. Een beetje darts-volger weet dan ook dat de hele wereld opkijkt tegen Michael van Gerwen en zijn ietwat minder bekende teamgenoot Danny Noppert. Niet alleen het Nederlands chauvinisme zet Nederland als favoriet neer, ook de internationale bookmakers zijn Nederland als het te kloppen team. Voor wedden op Nederland als winnaar van de World Cup of Darts krijg je nu 3.20. Dat zijn de WK darts odds die je krijgt al voor het toernooi begint, naarmate het toernooi vordert zullen deze dus nog wijzigen. Ontdek ook de WK darts 2021 odds.

 

betiton logo

 

©Betiton

 

De tweede favoriet achter Nederland is Wales dat op 3.60 staat. Met Gerwyn Price en Jonny Clayton zien we toch ook twee darts-toppers terug in één team die het zeker alle landen lastig zullen maken. De derde favoriet bij de bet sites Nederland is natuurlijk Engeland, de dartsnatie pur sang. De Engelsen staan op 4.75 en maken daarmee de top drie vol. België dat met Kim Huybrechts en Dimitri van den Berg toch ook niet met de minste spelers afkomt, staat op de vierde plaats met 9.50 keer je inzet voor een toernooi-overwinning. Behalve op wedden op wie de finale wint kun je natuurlijk ook nog inzetten op de afzonderlijke wedstrijden.

 

 Wed nu op de World Cup of Darts met een lekkere bonus

Juist met zoveel wedstrijden in een kort tijdsbestek is een mooie bonus bij de World Cup of Darts altijd mooi meegenomen. De bonus bij Betiton is een gratis weddenschap. Deze krijg je t nadat je € 15 hebt rondgespeeld bij deze bookmaker en minimaal € 10 hebt gestort. De freebet kun je dan gelijk inzetten op odds van 1.80 of hoger. De winst die je uit deze weddenschap haalt is gelijk uit te laten betalen, daar zijn geen voorwaarden aan verbonden!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Paok tegen PSV in de Europa League
volgend artikel
Wedden op de Keuken Kampioen Divisie wedstrijden van maandag