weddenbonus nieuws

Wedden op het William Hill PDC World Darts Championship

Het William Hill PDC World Darts Championship gaat komende donderdag 18 december van start in het Alexandra Palace in Londen. Dit grootse darts toernooi wordt elk jaar weer georganiseerd en kan je zien als een soort wereld kampioenschap darten georganiseerd door de dartbond PDC en gesponsord door William Hill.

Regerend kampioen Michael van Gerwen verdedigt zijn titel

Vorig jaar wis de Nederlander Michael van Gerwen de titel te winnen nadat hij het jaar daar voor tweede werd achter Phil Taylor. Dit jaar zal Van Gerwen zijn titel moeten verdedigen tegen alle anderen die hopen op deze prestigieuze titel. Van Gerwen is direct de avond van 18 december aan de beurt in een wedstrijd tegen Joe Cullen. De verwachting is dat Van Gerwen zonder al te veel problemen door zal stromen naar de volgende rondes en waarschijnlijk haalt hij de finale ook nog wel.

 

William Hill darts promo

© by William Hill

 

Wedden op het Wereldkampioenschap Darts

Natuurlijk kan je flink wedden op het wereldkampioenschap. De sponsor van het hele evenement was altijd Ladbrokes, maar na 12 jaar neemt bookmaker William Hill het stokje over. Je kan op elke wedstrijd een weddenschap afsluiten en deze kan je natuurlijk ook combineren in een combinatie weddenschap als je dat wilt. Je kan ook direct inzetten op de winnaar van het hele toernooi. De quoteringen voor de favorieten worden meestal steeds slechter naarmate het toernooi vordert. Het loont dus om er vroeg bij te zijn en direct in te zetten als je denkt dat je weet wie uiteindelijk de kampioen zal worden.

 

Wil je wedden met een bonus? Dan is William Hill helemaal geschikt voor je. Ze hebben een prima eerste stortingsbonus voor je klaar liggen waar je meteen van kan profiteren. Je krijgt een verdubbeling van je eerste storting tot een maximum van 25 euroals je bij het storten de bonus code F25 invoert. Lees meer over de William Hill welkomstbonus.

 

Ook Ladbrokes heeft natuurlijk een bonus voor nieuwe klanten en dit is absoluut één van de beste bonussen die we op de site hebben. Je krijgt namelijk een gratis weddenschap ter waarde van je eerste weddenschap, tot een maximum van 100 euro. Lees meer over de Ladbrokes bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Vermenigvuldig je winst met een weddenschap op de Champions League
volgend artikel
Laatste Eredvisie speelronde voor de winterstop