10:52 uur

Wedden via Bwin.be terug mogelijk!

Bwin was er even tussenuit aangezien ze een beetje moeilijkheden hadden met de licentievoorwaarden in de lage landen maar we kunnen met blijdschap zeggen dat we ze terug in ons aanbod mogen plaatsen en dat hebben we bij deze ook gedaan. Meer informatie over de Bwin bonus vind je via de link.

 
Wij waren altijd al relatief grote fan van deze bookmaker mede door het aanbod aan live streaming dat ze verschaffen en de mooie professionele layout dat ze hebben. Ook niet te vergeten dat ze ook een hele reeks andere activiteiten aanbieden buiten sport weddenschappen, je kunt dus niet maar enkel gaan wedden op voetbal bij Bwin maar ook een hele reeks andere sporten alsook neven activiteiten gaan uitvoeren.

 

Aanbod

Het aanbod van Bwin is zeer uitgebreid en zeer goed voor iedereen die op zoek is naar de bekende of iets minder bekende wedstrijden en competities. We vonden wel dat er misschien iets meer attentie mocht gegeven worden aan de tweede klasse aangezien die er niet altijd te vinden zijn en dit misschien een klein minpuntje kan zijn voor de mensen die toch houden van de minder bekende wedstrijden.

 

Conclusie

Zoals je kunt lezen zijn wij dus zeer positief over deze bookmaker wat ook niet verwonderlijk is. Het spijtige is wel dat ze momenteel geen Nederlandse spelers aanvaarden en het aanbod dus enkel maar voor de Belgische spelers onder ons geldig is. Mocht je dus als Nederlandse speler op zoek zijn naar een mooie bonus voor Nederlanders raden we toch Kroon Casino aan aangezien die bookmaker toch ook echt wel op en top Oranje is.
Claim de bonus! Meer informatie