weddenbonus nieuws

Hij is terug! UFC Wedden op Conor McGregor tegen Cerrone

Na ruim een jaar zien we Conor McGregor, wellicht de grootste UFC naam ooit terug tijdens UFC246. Weet Conor McGregor te winnen van Cowboy Cerrone?

 

Terugkeer van The Notorious

Sinds het verloren gevecht met Khabib Nurmagomedov in oktober 2018 hebben we Conor McGregor niet meer teruggezien in het Octagon, en sinds zijn overwinning op Eddie Alvarez in november 2016 hebben we geen gewonnen partij meer gezien van de bekende Ierse vechter. Wordt 2020 het jaar van de return van de Notorious? Het is alweer een tijdje stil rondom McGregor, maar met het grote weltergewicht gevecht op 18 januari kunnen we de aankomende weken vast wel meer nieuws verwachten vanuit de Ierse hoek. We hebben een rondje langs de bookmakers gedaan om te kijken waar je kunt gaan inzetten op dit grote UFC gevecht en we hebben ook gelijk een mooie stortingsbonus voor je gevonden.

 

De kansen voor McGregor tegen Cerrone

Bij dit gevecht is het belangrijk om te weten dat dit op het weltergewicht niveau plaatsvindt. Dat is natuurlijk wat anders dan het lichtgewicht. Tegenstander Cerrone heeft in de aanloop naar dit grote gevecht twee partijen op rij verloren. McGregor is favoriet voor deze partij bij de bookmakers maar we moeten toch ook zeker de kansen van Cerrone niet uitsluiten. Met zijn lengte en veelzijdigheid zal hij toch een sterke tegenstander zijn voor McGregor. Cerrone doet zich graag voor als een “badass”  en wilt daarbij nog wel eens zijn focus verliezen. Hierdoor pakt hij nogal wat klappen mee die niet nodig zijn. Het is een zeer interessante partij tussen twee vechters die hun mannetje zullen staan en het publiek ongetwijfeld spektakel zullen geven.

Wedden op dit gevecht

In aanloop naar dit gevecht op 18 januari zal de aandacht en daarmee de promoties voor de UFC zeker toenemen. Natuurlijk zullen de belangrijke momenten zoals de persconferenties en de weging het nodige stof doen opwaaien en daarmee ook de drukte bij de bookmakers voor dit gevecht doen oplopen. Je kan nu al inzetten op de UFC bij Svenbet. Met een hele mooie Svenbet bonus code waar we zo meteen nog verder op ingaan, pak je gelijk een lekkere bonus mee als nieuwe speler.

Is Conor McGregor de favoriet bij Svenbet of gaat deze bookmaker uit van een overwinning van Cerrone? We zien dat ondanks de lange afwezigheid van ruim een jaar binnen de kooi, McGregor toch de favoriet is voor dit gevecht. Voor een overwinning van The Notorious krijg je nu bij Svenbet 1.32. Als je inzet op een overwinning van Cerrone, word je hiervoor beloond met 3.40 keer je inleg. Weet jij al welke van deze twee vechters gaat winnen op 18 januari?

 

Welkomstbonus bij Svenbet

Inzetten op dit prachtige gevecht wordt nu nog spannender als je gelijk de Svenbet bonus meepakt. Met de bonuscode SBOOKX6 krijg je nu 100% bonus tot € 125. Zodra je minimaal € 30 stort bij Svenbet en je gebruikt deze code, dan pak je dus direct 100% van je gestorte bedrag extra, tot een maximum van € 125. Je krijgt dertig dagen de tijd om je hele bonus vrij te spelen. Hiervoor dien je je bonus en gestorte bedrag zes keer rond te spelen op odds hoger dan 2.0. Een heerlijke bonus met goede voorwaarden. Via de knop registreer je je direct bij Svenbet.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Boxing Day wedden op Manchester United - Newcastle United
volgend artikel
Wedden op Manchester City tegen Everton