weddenbonus nieuws

Wedden op de Premier League – tot € 120 met Tottenham – Arsenal

Dit weekend brengt ons een fantastische wedstrijd tussen Tottenham en Arsenal. Hierbij speelt de derde in het klassement tegen de vierde. Met de quoteringen van bookmaker Unibet en de welkomstbonus van € 120 win ook jij met deze match. Tottenham ligt op dit moment 4 punten voor op Arsenal. Dat betekent dat Arsenal met winst tot op een punt van de Spurs kan komen. Leuk om te weten – Tottenham is geen ploeg die vaak gelijkspeelt. In dit seizoen hebben ze 20 keer gewonnen en 8 keer verloren. Spelen ze tegen Arsenal misschien voor de eerste keer gelijk? Bij Arsenal ziet het er anders uit. Zij hebben al 5 keer gelijk gespeeld en 6 keer verloren. De vraag is dus – welke ploeg wint de derby van Londen? In elk geval profiteer je met Unibet bij een van de bookmakers Bancontact. Zet dus nu in op de wedstrijd en speel met de beste quoteringen.
 

Welkomstbonus Unibet: tot € 120 voor je weddenschappen

Ben je nog geen klant bij de bookmaker? Op dit moment wacht er een fantastisch welkomstaanbod op alle Belgische klanten. Ga via onze button naar de site van de bookmaker. Nu kun je een account voor sportweddenschappen aanmaken. Daarna is het mogelijk om een eerste keer te storten in je account. En net hiervoor biedt Unibet je een bonus met een percentage van uitstekende 300%. Ook het maximum bedrag van € 120 hoort bij de beste aanboden, die online beschikbaar zijn.
 
Plaats je bijvoorbeeld € 30, dan ontvang je € 90 van de bookmaker. Voor een storting van € 40 ontvang je het maximumbedrag van de Unibet bonus van € 120. In dat geval kun je dus met een totaal van € 160 spelen. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet het bedrag 3 keer worden gespeeld. Er bestaat een minimale odd van 1.40, deze is dus niet bijzonder hoog.

  • Volg de link naar de pagina van de bookmaker
  • Maak je online sportwedden account aan
  • Plaats een eerste Unibet storting tot € 40
  • Ontvang een bonus van 300% van je inzet
  • Speel de bonus vrij door 3 keer in te zetten

 

Vorm van Tottenham en Arsenal voor de wedstrijd tegen elkaar bij Unibet
© Unibet

 

De quoteringen voor Tottenham – Arsenal bij Unibet

Met ongeveer 65.000 verschillende weddenschappen op voetbal is Unibet een van de grootste aanbieders. En ook voor Tottenham – Arsenal vind je meer dan 220 verschillende selecties. Op dit moment is Tottenham de favoriet met een quotering van 2.10. Wint Arsenal, dan ontvang je een quotering van 3.70. Een gelijkspel levert je nog altijd een quotering van 3.60 op. Bijzonder veel keuze dus. Maak je account aan bij deze bookmaker zonder promotiecode Toto. Stort een eerste keer en win tot € 120 welkomstbonus bij Unibet!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Speciaal voor Belgen - € 10 Zonder Storting bij Ladbrokes!
volgend artikel
Win tot 30% extra met je combinaties op basketbal