weddenbonus nieuws

Alles of niets voor Standard: wedden op Standard Luik – Arsenal F.C.

Met een derde plaats heeft Standard nog kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Om dit te bewerkstelligen moet Standard wel winnen van Arsenal en hangt het ook af van Eintracht.

 

Heeft Standard kans op Europa League overwintering?

Met 7 op 15 is er nog een kleine kans dat Standard ook na de winterstop in de Europa League speelt. De achterstand op nummer 2 Eintracht is twee punten. Als Eintracht dus verliest van Vitoria en Standard wint van Arsenal, is het wonder van Luik een feit. Michel Preud’homme zal niets aan het toeval over willen laten en Standard zal dus vol voor de aanval kiezen tegen het gevaarlijke Arsenal, dat begon met drie overwinningen maar ook gelijkspeelde en verloor de laatste twee wedstrijden. Voor deze wedstrijd hebben we bij de betting sites Nederland de beste odds opgezocht. Die komen van Bwin. Tegenwoordig heb je geen Bwin bonus code meer nodig. Als we over Arsenal zijn gegaan dan pakken we de odds direct mee.

 

Arsenal op kop in groep F

Met drie overwinningen op rij ging Arsenal voortvarend van start. Het pakte al gelijk drie punten verschil met nummer twee Eintracht. Na de derde wedstrijd werd er echter toch gelijk gespeeld tegen Vitoria en de laatste match werd zelfs verloren van Eintracht. Ook Arsenal moet dus een goed resultaat neerzetten om zeker te zijn dat het zich als groepshoofd kan plaatsen.  Ook in de competitie loopt het niet soepel. West- Ham werd verslagen, maar van Brighton werd verloren en ook tegen Norwich City verspeelden de Gunners punten. Hierdoor staat Arsenal op de negende plaats in de Premier League en kan het dus aan de slag om de tweede helft van het seizoen een beter resultaat neer te zetten. Een overwinning op Standard en plaatsing als groepshoofd kan hier zeker al toe bijdragen. We gaan de odds eens bekijken.

 

odds standard arsenal
© Bwin

 

De Bwin odds voor deze spannende Europa Leaguewedstrijd

We hebben bij Bwin dus hele goede odds gevonden voor deze wedstrijd. Bwin is een bookmaker die zicht richt op de Belgische markt. Als Nederlander raden we je dan ook aan om uit ons bookmaker overzicht een bookie te kiezen waarbij je gelijk ook een mooie stortingsbonus mee kan pakken. Heeft Standard kans om te winnen tegen Arsenal? Bwin geeft de voorkeur aan Arsenal. Voor een overwinning van de Gunners staat er nu 2.0 genoteerd. Als Standard wint van Arsenal in eigen huis dan krijg je daar 3.50 voor. De odds zijn net iets hoger voor een gelijkspel, 3.75 krijg je bij Bwin als de teams niet verder komen dan een puntendeling. Ga direct naar Bwin en zet gelijk in met deze odds op de topper Standard-Arsenal.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De ontknoping in Groep H: Plaatst Ajax zich voor de laatste 16?
volgend artikel
Wedden op AZ-Ajax. De kraker van het weekend in de Eredivisie