weddenbonus nieuws

Blijft PSV in Europa? De belangrijke wedstrijd tegen Sporting

Op donderdag staat PSV een zware beproeving te wachten. In Portugal neemt PSV het op tegen koploper Sporting. Kan PSV opnieuw van Sporting winnen? Lees het hier allemaal en pak zelfs nog een fantastische exclusieve bonus ook!

 

PSV wint eindelijk weer

Het waren zware weken voor de ploeg van Mark van Bommel. PSV wist maar niet te winnen en in de Eredivisie kwam het al heel snel op 11 punten achterstand van Ajax. Ook in de Europa League liep het niet soepel. Er werd van LASK Linz verloren en gelijkgespeeld. Door deze resultaten staat PSV nu op de derde plaats in poule D. De Eindhovenaren staan op net zoveel punten (zeven) als LASK terwijl Sporting op negen punten staat. Als PSV kan winnen van Sporting zoals het thuis deed, springt het over Sporting heen en lijkt overwintering met nog een match te gaan er toch wel in te zitten. We bespreken hier de odds voor een PSV-overwinning van de voetbal bookmakers en pakken gelijk de Svenbet bonus voor je mee.

 

Sporting met 2 punten los op eerste plaats

Na de nederlaag tegen PSV werden de drie opvolgende wedstrijden gewonnen. Sporting staat hierdoor op de eerste plaats maar is nog niet zeker van de volgende ronde. Mochten de Portugezen toch nog punten verspelen dan kunnen zowel PSV als LASK Linz boven Sporting uitkomen. Voor Sporting zou een overwinning betekenen dat overwintering in de Europa League binnen is. Sporting heeft de laatste twee wedstrijd achter elkaar weten te winnen en is dus in de winning spirit. Nu ook PSV weer weet wat winnen is kan dit wel eens een spectaculaire wedstrijd worden. Om te zien we de favoriet voor de winst is kijken we even naar de odds van de ideal bookmakers.

 

 Sporting odds Psv Europa League

 

© Svenbet

 

De odds voor deze Europa League wedstrijd

Svenbet is de leverancier voor de odds op deze wedstrijd. We zien hier dat PSV een lastige wedstrijd zal krijgen maar dat de Eindhovenaren zeker niet kansloos zijn. De odds zijn nagenoeg gelijk met een klein voordeel voor de thuisploeg. Winst van Sporting geeft 2.48 terwijl “winst PSV” uitkomt op 2.69. Mochten de teams niet verder komen dan een gelijkspel dan wordt hier bij Svenbet 3.39 voor gegeven. Bovenop deze hoge odds bespreken we gelijk nog even de Svenbet bonus.

Kies nu de Svenbet bonus

Als nieuwe speler krijg je bij Svenbet nu tot €125 bovenop je eerste storting. De bonus is een 100% stortingsbedrag en het maximale bonusbedrag is dus €125. Je krijgt al 100% bij een storting van €30! Om het bonusbedrag te ontvangen hoef je het hele bedrag zes keer rond te spelen in 30 dagen tijd. Wil je gelijk inzetten bij Svenbet met deze odds en bonus? Klik dan op de link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Valt de beslissing in groep H? Wedden op Lille tegen Ajax
volgend artikel
Rico Verhoeven - Badr Hari odds van de vechtpartij van het jaar!