weddenbonus nieuws

De start van de Eredivisie: Wedden op Sparta – Ajax

We gaan weer beginnen! We bespreken de wedstrijd tussen Sparta en Ajax die op het Kasteel wordt gespeeld. Wie wint de eerste wedstrijd van de Eredivisie ‘20/ ’21?

Sparta wil dit jaar in de top tien eindigen

Vorig seizoen eindigde Sparta op de elfde plek, een behoorlijke prestatie voor de Rotterdammers. Sparta kende een goede seizoenstart en stond zelfs enige weken boven stadsgenoot Feyenoord. Dit jaar gaat Sparta voor een nog wat hogere klassering. Het doel is de top tien te behalen en daar is natuurlijk een goede reeks voor nodig. Wordt die gelijk ingezet in het openingsweekend tegen Ajax? Ajax heeft al vaker punten verloren in de eerste wedstrijd van het seizoen en dus is een overwinning van Sparta niet onmogelijk.

 

Op maandag speelde Sparta een vriendschappelijk partij tegen Borussia Dortmund, die ging met 2-1 verloren. Ook de andere oefenwedstrijden van de Spartanen werd er niet gewonnen. Tegen ADO, RKC en NAC werd 1-1 gelijkgespeeld terwijl op 18 augustus er geen enkel doelpunt viel tegen Telstar. Deze wedstrijden geven natuurlijk niet veel hoop voor de wedstrijd tegen de regerend kampioen. Wat verwachten de bet sites Nederland? Ajax heeft in tegenstelling tot Sparta namelijk wel een goede voorbereiding gehad. Laten we eens dieper ingaan op de resultaten van de Amsterdammers.

Ajax kent een ijzersterke voorbereiding

Ajax begon de oefencampagne op 8 augustus en wist vanaf dat moment niet meer te verliezen.  Alleen tegen Union Berlin werd eind augustus gelijk gespeeld maar alle andere wedstrijden werden glansrijk gewonnen. Hoewel coach Erik ten Haag vorige week Donny van de Beek zag vertrekken en Daley Blind met gezondheidsklachten kampt, lijkt de selectie van Ajax opnieuw sterk. De nieuwe aankopen Antony en Kudus hebben zich al laten gelden, maar of het genoeg is om de vertrokken Van de Beek en Ziyech op te vangen is natuurlijk nog maar de vraag. Er zijn nog steeds een aantal spelers waaraan getrokken wordt al is de storm rondom Onana momenteel weer gaan liggen. De enige speler uit de basiself van Ten Hag die mogelijk snel vertrekt is Tagliafico, al is er niet al te veel concreet nieuws over een eventuele transfer,

 

Het doel van Ajax is hetzelfde als alle andere jaren, kampioen worden en natuurlijk zover mogelijk komen in de Champions League. Wint Ajax de eerste match van het jaar? We pakken de odds van de bookmakers erbij en bespreken dan ook gelijk de Wallacebet bonus.

 

 wed nu op sparta tegen Ajax

© Wallacebet

 

De odds en bonus bij Sparta tegen Ajax

Hoewel we net noemden dat Ajax nog wel eens punten morst op de openingsdag lijken de bookmakers er vrijwel zeker van dat deze wedstrijd gewonnen gaat worden door de Amsterdammers. Je krijgt 1.25 keer je inzet als je wed op Ajax. Inzetten op Sparta levert je maar liefst 9.0 op. Een gelijkspel kan je ook nog een mooie winst opleveren als je hierop inzet met 6.30.

 

De wedkantoren gaan dus uit van winst van Ajax. Als jij het niet met ze eens bent, is dit jouw kans om goed te cashen bij deze wedstrijd. Als je nog wat extra wilt pakken, moet je de bonus van Wallacebet niet vergen. Deze bonus geeft je tot €120 extra bovenop jouw eerste storting en je speelt de bonus al in zes keer rondspelen vrij. Met een druk op de knop kom je direct uit bij deze mooi bonus!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Frankrijk tegen Kroatië in de Nations League
volgend artikel
Beerschot tegen Genk in de Jupiler Pro League