De Madrileense derby: Wedden op Real – Atletico

De koploper Real neemt het op tegen stadsgenoot Atlético. Het is een strijd tussen de nummer een van LaLiga tegen de nummer vijf. Kan Real de voorsprong op Barcelona vergroten?

 

Een beladen wedstrijd tussen twee aartsrivalen uit dezelfde stad

Een spannende match tussen twee grote Spaanse ploegen uit dezelfde stad. Een wedstrijd die al vaker is gespeeld. In totaal werd deze derby 55 keer gespeeld. Maar liefst 26 keer won Real de wedstrijd terwijl 11 keer Atlético de sterkste was. Achttien keer werd het een gelijkspel tussen beide Madrileense clubs. De statistieken spreken dus in het voordeel van Real. We hebben goede odds gevonden bij Betfirst, dat enkel in België actief is. Als Nederlander raden we je aan om uit ons sport bonus overzicht een mooie bookmaker met bonus uit te kiezen voor deze mooie Spaanse match. 

 

Real Madrid 3 punten los van nummer twee Barca.

Na de nederlaag van Barcelona afgelopen weekend, pakte Real Madrid de koppositie. Nu staat het dus op 3 punten afstand van Barcelona. Atlético Madrid staat maar liefst 10 punten achterstand van Real Madrid. Voor Atlético is de strijd om de derde plek in volle gang. Met Sevilla op 2 punten voorsprong lijkt Atlético de jacht te hebben ingezet om de top 3 te behalen. Een goede uitslag tegen aartsrivaal Real Madrid kan hierbij dus zeker hebben. Of de betting sites Atlético een kans geven gaan we gelijk bekijken.

 

de odds voor de Madrileense derby

© BetFIRST

 

De odds voor Real Madrid – Atlético Madrid

Bij zo’n grote en spectaculaire wedstrijd horen natuurlijk ook goede odds. We hebben hele mooie odds gevonden bij Betfirst. Als je meer wilt weten over deze bookmaker dan kun je natuurlijk altijd onze review lezen maar de kans is groot dat je na het zien van deze odds direct door wilt gaan naar Betfirst.

 

Inzetten op Real Madrid wint geeft je zeer goede odds van 1.90. Met de huidige vorm van Real, er werd namelijk al lange tijd niet meer verloren, zijn deze odds zeer goed te noemen. Deze wedstrijd blijft natuurlijk een zwaar beladen derby en daarom kan het maar zo zijn dat het opnieuw in een gelijkspel uitloopt. De odds voor een gelijkspel staan nu op 3.55. Dit is dus zeker de moeite waard als je niet gelooft in een overwinning van Real. Bij een overwinning van Atlético Madrid krijg je 4.45 keer je inleg terug. Als je dus op tijd van deze mooie odds gebruik wilt maken, ga dan via de onderstaande link direct door naar Betfirst!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de kraker tussen Ajax en PSV
volgend artikel
Een mooie Italiaanse match tussen Juventus en Fiorentina