weddenbonus nieuws

Gokken op PSV – Haugesund – Is 1-0 genoeg om zich thuis te plaatsen?

PSV staat in de dubbelstrijd tegen Haugesund met 1-0 voor. De Eindhovenaren wonnen het eerste duel met 1-0 door een benutte penalty van Steven Bergwijn. PSV heeft uitduel in Noorwegen dus kunnen winnen en zou de klus moeten klaren in Eindhoven. Haugesund verkeert niet in een goede vorm en verloor afgelopen zondag met 1-0 van Ranheim. We bespreken hier de odds van beide teams en ook de bonus van B-Bets.

PSV met één been in de laatste voorronde van de Europa League?

In principe is een uitwedstrijd winnen in Europees verband altijd een goede uitgangspositie. De fans van de club uit Eindhoven zijn er echter nog niet zeker van dat de buit binnen is. Het spel van de eindhovenaren is nog te wisselvallig en de club creëert maar weinig echt goede kansen. In de uitwedstrijd tegen Haugesund bleek ook dat PSV veel overtredingen nodig had tegen de Noorse nummer 8. Veel fans vragen zich af hoe het spelbeeld er had uitgezien als Bergwijn de penalty niet had benut. Was PSV dan alsnog in staat geweest de overwinning naar zich toe te trekken? Overtuigend was de wedstrijd in Noorwegen in ieder geval niet.

Het is duidelijk dat PSV Luuk de Jong mist. Mark van Bommel is nog op zoek naar versterkingen maar moet zorgen dat de spelersploeg die hij nu tot zijn beschikking heeft, klaar is voor de tweede match in de derde voorronde van de Europa League. In een volledig uitverkocht Philips Stadion zullen de Brabanders zich dus koste wat het kost willen plaatsen voor de volgende en laatste kwalificatieronde waar de tegenstander de winnaar zal worden van het tweeluik tussen Austria Wien – Apollon Limasol (1-2).

Wat zijn de PSV – Haugesund quotes?

De 3-1 overwinning op ADO Den Haag heeft positieve invloed op de bookmakers. Een overwinning van de Eindhovenaren, dat lijkt vrijwel zeker met een quote van 1.11. De kans is volgens de wedkantoren wel heel klein dat Haugesund met een overwinning naar huis gaat. Winst van de Noren geeft maar liefst 15 keer je inzet. Een gelijkspel lijkt er ook niet in te zitten als we kijken naar de quoteringen. Het delen van de punten levert momenteel 7.25 op. De opinie van de beste bookmakers is dus dat we PSV terugzien in de laatste kwalificatieronde. Denk jij daar anders over? Dan kan het interessant zijn om eens een kijkje te nemen bij B-Bets.

b-Bets FreeBet
© b-Bets

Wedden op PSV – FK Haugesund met 100% stortingsbonus en € 5 gratis

B-Bets biedt nieuwe klanten uit Nederland een welkomstbonus van 100% tot een bedrag van € 120. Als je binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag rondspeelt elks 5 maal, speel je het hele bonusbedrag vrij. Je kan dit bedrag dan dus direct laten uitkeren. Dit geldt voor alle sportweddenschappen of evenementen met 3 of meer selecties en quoteringen van 1.80 of hoger. Heel interessant dus! Als je van deze actie gebruik wilt maken, klik dan hierbeneden op de banner. Belangrijk vinden wij ook dat b-bets tot de Bookmakers iDEAL behoort! Op deze lijst vind je ineens alle andere bookies die deze opties ook aanbieden. Wedden op PSV – Haugesund is heel eenvoudig met een klik op de knop hieronder! Ook krijg je nog eens € 5 gratis gewoon voor je aan te melden!

Over de auteur

vorig artikel
Engels onderonsje in Europese Supercup: Liverpool - Chelsea wedden odds
volgend artikel
Gent - Larnaca gokken odds in voorlaatste voorronde Europa League