weddenbonus nieuws

Eredivisie PSV – Heracles en De Graafschap – Ajax: Wie pakt de titel?

3 punten – dat is het verschil tussen leider Ajax en vervolger PSV in Nederland. Na het laatste gelijkspel van PSV zijn de Amsterdammers uitgelopen tot op deze 3 punten voorsprong. Morgen om 19:30 speelt PSV tegen Heracles en De Graafschap tegen Ajax. Kunnen de Eindhovenaars deze week de achterstand goed maken? Voor beide wedstrijden zijn er bij bookmaker Circus meer dan 40 verschillende selecties beschikbaar. Daarnaast wachten er ook een stortingsbonus tot € 250 en een exclusief aanbod met gratis weddenschappen. Tijd voor een inzet op PSV – Heracles en De Graafschap – Ajax in de Eredivisie!
 

Circus Odds Eredivisie PSV – Heracles en De Graafschap Ajax

Thuis is PSV duidelijk gefavoriseerd. De winstquotering bedraagt op dit moment 1.18. Een gelijkspel wordt aangeboden met een sterke quotering van 7.21. De odds voor 3 punten van Heracles in Eindhoven liggen zelfs bij 9.96. Er wordt verwachte dat beide ploegen scoren, in dat geval is er een notering van 1.53. Gebeurt dit niet, dan ontvang je 2.35 keer je inzet. Voor de wedstrijd van de leider wachten er zelfs nog hogere quoteringen bij de bookmaker.
 

De quoteringen voor PSV - Heracles in de Eredivisie bij Circus online
© Circus

 
Al speelt De Graafschap thuis, ze blijven de outsider tegen de ploeg uit Amsterdam. Zelfs met thuisvoordeel ligt de winstquotering bij 14.92. Een gelijkspel is een beetje waarschijnlijker met odds van 9.95. Als favoriet levert winst van Ajax je een notering van 1.10 op. Ook voor het eerste doelpunt zijn de odds attractief bij de voetbal gokken sites zoals Circus. Wordt er geen doelpunt gescoord, dan is er een quotering van 30.00. Scoort De Graafschap eerst, dan ontvang je 4.18 keer je inzet. Voor Amsterdam ligt deze quotering bij 1.18. Ook het welkomstaanbod van de bookmaker is top!
 

Wed op De Graafschap - Ajax met de odds Eredivisie van bookmaker Circus
© Circus

 

Circus stortingsbonus: Pak tot € 250 met 100%

Heb je nog geen account bij Circus? Tot € 250 wachten er nu op je als stortingsbonus. Open je account via onze button naar de bookmaker. Daarna stort je minstens € 10 in je account. 100% van je eerste storting ontvang je als bonus van de bookmaker. Je bedrag moet binnen de 7 dagen worden ingezet. Hiervoor bestaat er een minimale quotering van 1.50. Zowel qua maximale bonus alsook condities is dit een van de beste online aanboden. Daarnaast is er op dit moment ook nog een exclusief aanbod.
 
Nadat je een account registreert, ontvang je daarnaast nog een keer € als free bets. Indien je een gsm-nummer bij je aanmelding invult, ontvang je nog een keer € 5. In totaal wachten er dus niet minder dan € 260 als gratis weddenschappen op je. Er zijn niet vele bookmakers die zo een sterk welkomstaanbod hebben. Maak dus nu je account aan en stort een eerste keer. Daarna is het tijd voor je inzet op PSV – Heracles en De Graafschap – Ajax bij Circus!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
AZ - PSV en Ajax - Utrecht: Wie wint de titel in de Eredivisie?
volgend artikel
Eurovision Song Contest finale: Wed nu online op Duncan Laurence en Arcade!