weddenbonus nieuws

PSV – Ajax: krijg een 25 euro William Hill Free Bet!

Op zondag 20 maart 2016 staat om 16.45u de Eredivisie kraker tussen PSV en Ajax op het programma. Als je nu bij William Hill een weddenschap op dit duel speelt, krijg je aanvullend een gratis weddenschap van 25 euro cadeau! Wij blikken vooruit op dit duel en lichten toe hoe jij van deze promotie kan profiteren!

 

Wed op PSV – Ajax en krijg een € 25 William Hill gratis weddenschap cadeau!

Wedders uit Nederland die zich via onderstaande afbeelding of de ´claim de bonus´ button aan het eind van dit artikel aanmelden bij William Hill en de William Hill Bonus Code F25 ingeven, profiteren van deze actie. Speel na je aanmelding een weddenschap van minimaal € 5 op een quotering van 1.20 op dit duel en aanvullend krijg je een gratis weddenschap ter waarde van je inzet tot € 25 cadeau! Storten bij William Hill kan onder andere met iDeal! Mocht je liever op een ander duel wedden is dat ook geen probleem, ook dan profiteer je met de William Hill Bonuscode F25 van een gratis weddenschap nadat je je eerste bet geplaatst hebt. Alle winst uit je gratis weddenschap is volledig zonder voorwaarden voor jou! Aanmelden kan direct via onderstaande afbeelding.

 

William Hill Bonus © William Hill

 

Is PSV de midweekse Champions League domper te boven?

Met nog 7 duels te gaan in de Eredivisie heeft PSV een voorsprong van 1 punt op Ajax en een winstpartij zou het gat aanzienlijk vergroten. Toch is de vraag of PSV de Champions League domper van dinsdag mentaal en fysiek te boven is. In Madrid werd na een uitputtingsslag van 120 minuten uiteindelijk via penalty´s met 8-7 verloren van Atletico Madrid. Narsingh was met zijn gemiste strafschop de gebeten hond bij PSV en zowel fysiek als mentaal kost het voor PSV kracht om dit verlies te boven te komen. Of de ploeg van Cocu op tijd klaar is om Ajax te verslaan is de grote vraag. De selectie is in ieder geval, op Simon Poulsen na, geheel beschikbaar en thuis wist PSV dit seizoen 10 van haar 13 wedstrijden te winnen. De andere 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Een winstpartij van PSV levert bij William Hill een quotering van 2.10 op. Ook een gelijkspel is lucratief met een quotering van 3.40.

 

Kan Ajax een grote stap zetten in de titel herovering?

Ajax is zowel Europees als in de Beker al geruime tijd niet meer actief dit seizoen en heeft haar gehele focus op het winnen van de titel gericht. Afgelopen weekend kon Ajax de koppositie nemen door thuis van NEC te winnen maar het bleef bij een verassend 2-2 gelijkspel. Een betere kans dit seizoen om aan kop te komen dan direct tegen PSV uit te komen is klein waardoor Ajax dan ook vol aan de bak zal gaan om de 3 punten mee naar Amsterdam te nemen. Dit zal Ajax dan moeten doen zonder Tete, Riedewald en Sinkgraven. Het drietal blijft geblesseerd in Amsterdam achter. Of Ajax kan winnen met de beschikbare spelers is een goede vraag. William Hill ziet Ajax als de underdog en een inzet van bijvoorbeeld € 25 levert je bij William Hill met een quotering van 3.10 in totaal 77.50 euro op. Hierbij aanvullend ontvang je dan ook nog eens een gratis weddenschap van € 25, ongeacht het resultaat van je weddenschap. Op deze manier is wedden op het duel PSV – Ajax zeer lucratief. Een gratis weddenschap is ideaal om kennis te maken met een bookmaker. Kennis maken met William Hill doe je door je via onderstaande banner te registeren.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
BetFIRST geeft € 25 inzet terug bij Belgische Bekerfinale!
volgend artikel
BetFIRST PronoFoot + Promotie - Win met € 1 nu € 15.000!