weddenbonus nieuws

Wie wint de Champions League kwartfinale? PSG of Atalanta?

Slechts een wedstrijd om te bepalen of we Atalanta of PSG terug zien in de halve finale. Welk team heeft de beste papieren? Vind hier de beste noteringen bij deze spannende kwartfinale.

Maakt debutant Atalanta enige kans tegen PSG?

De Italiaanse nummer drie tegen de Frans kampioen. Paris Saint-Germain verloor slechts één van hun vorige 34 wedstrijden in alle competities, dat was de wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de achtste finales in februari. Sindsdien wonnen de Parijzenaars negen van de volgende tien wedstrijden, want de finale van de Franse League Cup met Lyon eindigde in een saai doelpuntloos gelijkspel. Penalty’s zorgden er uiteindelijk voor dat PSG ook die trofee won. De Champions League titel wordt al jaren begeerd door de rijke eigenaren van PSG en dit kan wel eens het seizoen zijn waarin de Cup met de grote oren naar Parijs komt. Eerst moet echter Atalanta nog verslagen worden.

 

Atalanta’s ongelooflijke reeks van twintig ongeslagen wedstrijden werd eindelijk beëindigd, nadat ze van Inter Milan met 0-2 verloren op de laatste Serie A speeldag. De nederlaag markeerde ook Atalanta’s eerste wedstrijd zonder te scoren in meer dan dertig wedstrijden. Ze stonden op het punt om het eerste team te worden dat 100 goals scoorde in de Italiaanse Serie A maar wist dat niet waar te maken. De vorm na de herstart van de Serie A was namelijk beduidend minder dan eerder in het seizoen. Wat houdt dit in voor de kansen van de ploeg tegen de Franse voetbalreus? We pakken de noteringen van de bookmakers er direct bij.

 

halve finale Champions League wedden met goede odds

©Mr. Play

 

 

De odds bij deze wedstrijd

De miljoenen of zelfs miljarden die in PSG zijn gestoken hebben de Parijzenaars een hoop prijzen gebracht. De Champions League ontbreekt nog op het lijstje. Zien we PSG terug in de halve finale? Bij Mr. Play waar je ook een goede bookmaker bonus vindt, denken ze van wel. De odds voor een overwinning van PSG geeft je een verdubbeling van je inzet. De noteringen van 2.0 zijn een stuk lager dan die voor winst van Atalanta. Daar krijg je 3.25 voor. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 3.75. De bookmakers gaan dus uit van winst van Paris Saint-Germain. Voor je nu gelijk gaat inzetten op jouw favoriete team, pak dan ook de Mr. Play bonus mee. Wat deze bonus precies is, lees je hieronder.

 

Wedden met de Mr. Play bonus

Wil je gratis inzetten op alle finales in de Europa League en zelfs Champions League? Meld je dan nu aan bij Mr. Play. Je krijgt hier een freebet tot maar liefst €100. Zodra je eerste weddenschap €10 of meer is op odds hoger dan twee, krijg je al de gratis weddenschap die kan oplopen tot €100. Je kunt zo inzetten zonder risico en direct mooie winsten pakken! Met een klik op de link zorg jij ervoor dat die mooie Mr. Play bonus binnen is!

vorig artikel
Wedden op de kwartfinales van de Europa League
volgend artikel
Promovendus Beerschot op bezoek bij Oostende