weddenbonus nieuws

Wedden op Paok tegen PSV in de Europa League

De nummer twee PSV reist af naar Thessaloniki voor de wedstrijd tegen nummer drie PAOK te spelen.  Lees hier meer over deze wedstrijd en de lekkere bonus die je kunt pakken.

 

De stand van zaken in Groep E

Er staat een hoop op het spel. Niet alleen wordt in deze wedstrijd wie er de (voorlopige) nummer twee of drie wordt in de poule, de verliezende ploeg kan zelfs nog afzakken naar de laatste plek. In theorie is alles mogelijk maar wat als een paal boven water staat is dat PSV goede zaken kan doen bij een overwinning op PAOK.

 

Momenteel staat Granada op de eerste plek met vier punten. Granada won van PSV en speelde vervolgens gelijk tegen PAOK. PSV won vorige week van AC Omonia en staat dus op drie punten. PAOK heeft alleen nog maar gelijkgespeeld en staat daarmee op drie punten en de derde plek. Met een schamel punt zien we AC Omonia terug op de laatste plek. Het ligt allemaal dicht bij elkaar en een overwinning kan PSV zomaar op de eerste plek zetten. Tegelijkertijd, zou een nederlaag bijna desastreus kunnen zijn. We gaan kijken hoe beide ploegen ervoor staan en bespreken daarna gelijk de odds van de bet sites. De bonus van Speedybet vind je onderaan dit artikel terug.

 

goede odds bij Paok tegen PSV 05-11-2020

 

©Speedybet

 

 

Onze verwachtingen en die van de bookmakers

De vorige keer dat PAOK en PSV elkaar troffen, wonnen de Eindhovenaren met 4-1.  Met een andere coach en een heel ander team dat bovendien nog eens geplaagd is met een blessuregolf verwachten we dat deze wedstrijd flink lastiger zal zijn. Het ziet er namelijk naar uit dat Denzel Dumfries, Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Erick Gutierrez sowieso niet kunnen starten. Bij PAOK zien we de in bloedvorm verkerende El Kaddouri voor het gevaar zorgen. We gaan ervan uit dat PAOK flink wat tegenstand zal geven aan PSV en dat het wellicht wel eens een gelijkspel zal kunnen worden. Als PSV toch zal kunnen winnen, zal het nipt zijn.

 

De bookmakers Nederland kiezen duidelijk voor PAOK als favoriet. Voor een overwinning van PAOK krijg je 2.0 terwijl je voor PSV nu 3.55 krijgt. Als je sterk gelooft in een overwinning van PSV liggen hier dus je kansen! Een gelijkspel staat op 3.75. Voor de volledigheid hebben we ook nog even gekeken wat een 1-2 overwinning voor PSV zal geven, dit komt uit op 13 keer je inzet.

 

De bookmaker bonus bij deze wedstrijd

Omdat we begrijpen dat je graag wat extra cash bij de hand hebt als je gaat wedden op topcompetities zoals de Champions League en de Europa League, raden we je om deze bonus snel in te koppen. De Speedybet bonus is een 100% bonus die je over je eerste storting krijgt. Als je € 200 stort krijg je er nog eens € 200 boven op. Zo kun je dus gelijk beginnen te spelen met € 400. Je krijgt al 100% extra zodra je €20 of meer stort. Je gaat direct naar Speedybet via onderstaande knop.

 

 

vorig artikel
Kan Club Brugge het Borussia Dortmund lastig maken in eigen huis?
volgend artikel
Je kunt nu weer wedden op de PDC World Cup of Darts