weddenbonus nieuws

Wed € 5 op winst België bij Ladbrokes en win nu € 50!

Ben je woonachtig in België en nog geen klant bij Ladbrokes? Dan is het nu het juiste moment om je aan te melden! Speel een weddenschap van € 5 op winst België tegen Wales en je speelt met een quotering van 10.00 in plaats van 1.80! Dit is de snelst mogelijke manier om € 50 te winnen. Liever een andere bonus? Ook dan heeft Ladbrokes voor jou een interessante aanbieding klaarliggen!

 

Hoe ontvang ik € 50 bij winst van Belgie?

  • Meld je aan bij Ladbrokes via onderstaande afbeelding.
  • Maak een storting met bijv. Mister Cash, PayPal, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Wed € 5 enkelvoudig op winst België via de speciale promotie banner.
  • Wint Belgie? Dan keert Ladbrokes je winst uit tegen een 10.00 quotering!
  • Speel hierna alleen nog je extra winst 3x rond op 1.50+ odds binnen 30 dagen.

 

Belgie Wales Wedden © Ladbrokes

 

Geen vertrouwen in België? Verkrijg nu € 100 gratis weddenschap!

Als je EK Wedden instinct je zegt dat België niet wint, is er alsnog reden om je aan te melden bij Ladbrokes. Door de Ladbrokes Bonus verdien je namelijk door een eerste weddenschap te spelen op een quotering van 1.50 of hoger een gratis weddenschap t.w.v. je inzet tot € 100! Dit ongeacht het resultaat van je weddenschap. De gratis weddenschap kun je binnen 7 dagen op een 1.50+ odd inzetten en alle gemaakte winst is zonder voorwaarden voor jou! Een geweldige Bookmaker Bonus waarvan je kunt profiteren door je via onderstaande claim de bonus banner aan te melden. Als je liever van de Belgie € 50 actie profiteert kun je je aanmelden via bovenstaande afbeelding. We wensen je alvast veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Big Bet World Promotie - Ontvang nu direct 100 euro gratis!
volgend artikel
Beter wordt het niet! € 100 terug als je bij BetFIRST verliest!