weddenbonus nieuws

Wedden op virtuele sporten – de trend van de toekomst?

Je ziet ze meer en meer verschijnen de virtuele sporten. Zijn ze een positief of negatief aspect wie zal het zeggen. Een ding is zeker en dat is dat ze meer en meer voorkomen zo ook bij Betvictor, 1 van de vroege adopteerders voor deze nieuwe trend in sporten. De meningen zijn verschillend over deze nieuwe soort van sporten aangezien je niet meer afhankelijk bent van bepaalde factoren die in de werkelijke sporten een rol spelen bij het match resultaat. De virtuele sporten waar je uit kunt kiezen zijn heel divers, u hebt de keuze uit onder meer greyhounds, paarden races, tennis, voetbal wielrennen en vele andere.

 

virtual sport gratis inzet

Minder afhankelijkheid van algemene factoren.

Regen op wimbledon? Westfalenstadion lijkt op een ijspiste? Of misschien herinnert u zich het dat PSV tegen Ajax was afgelast vanwege een politie staking. Dit zijn onder meer factoren dat nu kunnen worden uitgesloten d.m.v. het feit dat het nu allemaal virtueel kan gebeuren en zich geen zorgen meer moet gaan maken dat de weergoden een stokje steken voor een belangrijk sportevenement.

 

Grotere kansen op ‘normale wedstrijden’

Wat bedoelen we hiermee? Het feit dat de kans op specale gebeurtenissen veel kleiner is, aangezien de sporten virtueel zijn zal er veel vaker een “normale uitslag” worden bekomen in 1 of andere wedstrijd aangezien de menselijke factor van input kleiner wordt en dus zullen voetballers de tegenpartij niet kunnen uitdagen b.v.b. toen Suarez besloot in het oor van de tegenspeler te bijten of wanneer Chelsea speler Cesc Fabregas besloot de bal naar het hoofd van Chris Brunt de west brom middenvelder te gooien en hierdoor rode kaart verkreeg.

 

Neem de proef op de som.

Als u besloten hebt om onze vaststellingen te testen kunt u d.m.v. de Betvictor bonus een kijkje nemen in de virtuele sport sector van Betvictor en hier een gokje wagen, u zult zien dat de wedstrijden meer neutraal verlopen en er veel minder specialiteiten zullen voorkomen. Is dit een goede of slechte zaak? Dat is aan u om te beslissen.

vorig artikel
888sport betaald verloren paardenrace inzet terug
volgend artikel
Freebet zolang wimbledon strekt