weddenbonus nieuws

Wedden op Real Madrid Barcelona: Pak € 2.000 Prijzenpot!

Hét duel van het weekend wordt reeds op zaterdagmiddag om 13.00u afgewerkt en is natuurlijk het treffen tussen Real Madrid en Barcelona. Speciaal hiervoor en om het jaar goed af te sluiten geeft BetFIRST haar klanten de kans om maar liefst € 2.000 te winnen! Zet simpelweg in op de correcte score en als je deze correct hebt deel je mee in de prijzenpot. Als nieuwe klant wacht er daarnaast ook nog eens een € 100 risicovrije eerste weddenschap. Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.
 

Nieuw? Wed eerst € 100 risicovrij!

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Plaats eerste weddenschap op duel(s) en een quotering naar keuze.
  • Gewonnen? Inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Je ontvangt dan je inzet tot maar liefst € 100 geheel terug!
  • Mail hiervoor support.nl@betfirst.be met titel ´Lucky Weddenschap´
  • Zet cashback bedrag erna nog 1x in op 1.20(+) odds binnen 30 dagen.

 

BetFIRST EK Bonus © BetFIRST

 

Wed op Correct Score en pak tot € 2.000!

Nadat je van de BetFIRST Bonus gebruik hebt gemaakt of als je reeds klant bent, kun je van de geweldige € 2.000 Real – Barca promotie genieten. Ga naar de BetFIRST promo pagina, Barca Real en klik op ´deelnemen´. Plaats hierna een € 5(+) pre-match enkelvoudige weddenschap op de correct score markt voor dit duel. Heb je de uitslag goed voorspeld? Dan win je € 2.000 bonus! Mochten er nog andere spelers de uitslag ook goed hebben dan deel je met hun de prijzenpot. BetFIRST staat als we Bookmakers Vergelijken hoog in de lijst voor Nederlandse wedders. Dit mede door het grote wedden aanbod, goede quoteringen, vele betaal en uitbetaal-opties en de goede klantenservice en website. Ten slotte kun je ook nog de BetFIRST App downloaden. Genoeg redenen om je aan te melden!
 

Voorbeschouwing Real Madrid – Barcelona

Dit laatste duel voor de winterstop is met name voor Real Madrid van groot belang. Het kwam tot dusverre niet verder dan 31 punten uit 15 duels en een 4e plek terwijl Barcelona aan kop gaat en reeds 42 punten uit 16 duels wist te behalen. Een nederlaag betekent wellicht een vroegtijdig einde in de titelstrijd maar een overwinning gaat niet makkelijk worden. Barcelona voor deze competitie nog niet en won 6 van haar 8 uitduels. Ook kreeg het het minste aantal doelpunten tegen en is Messi in vorm. Real Madrid won onlangs het WK voor teams wel maar kent dit seizoen zeker aanvallend weinig goede momenten. Wij denken dat een gelijkspel of een overwinning van Barcelona tot de beste kansen behoort. De bookmakers denken anders en zien Real met een 2.20 odd als favoriet. Gelijkspel is 3.80 en winst Barca 3.10. Op wie zet jij je geld? Wed risicovrij bij BetFIRST, voorspel de correct score en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
KNVB Beker - Wed € 25 zonder risico + pak € 100 bonus!
volgend artikel
Verzeker jezelf van € 5 gratis nu het nog kan!