09:00 uur

Wedden op Real Madrid Barcelona: Real @ 7.00 – Barca @ 10.00!

Nog geen klant bij 888Sport? Dan is het nu hét moment om je aan te melden. Je kunt inzetten op El Classico van zondagavond 20.45u met odds van 7.00 voor winst Real Madrid en 10.00 voor winst van Barcelona. Ook voor bestaande klanten loont het om te wedden bij 888Sport. Wij vertellen je wat je bij 888Sport te wachten staat en blikken vooruit op de Real Madrid – FC Barcelona promotie en op deze wedstrijd.
 

Hoe wed ik op Real @ 7.00 of Barca @ 10.00?

  • Klik allereerst exclusief op een van de aanmeld buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort hierna € 10(+) met bijv. iDeal, PayPal, PaySafe, Visa, Master, Skrill, Neteller.
  • Wed nu € 10 op winst van Real Madrid @ 2.10 of € 10 op winst Barcelona @ 3.10.
  • Gewonnen? 888Sport zet de oorspronkelijke quotering om in de verhoogde odd.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + extra verhoogde odd winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen. Alle winst is zonder voorwaarden voor jou!

 

Real Madrid Barcelona Wedden
© 888Sport

 

888Sport – Top Bookmaker voor Nederlanders!

Bovenstaande bonus van 888Sport voor nieuwe klanten is een perfecte binnenkomer om met een kleine inzet direct groot te winnen. Ook erna loont het om langer bij 888Sport te blijven wedden. 888Sport staat namelijk als we Bookmakers Vergelijken bovenaan de lijst voor Nederlandse wedders. Dit mede door het grote wedden aanbod, hoge quoteringen, vele betaal en uitbetaal-opties en de goede klantenservice en website. Ten slotte kun je ook nog de 888Sport App downloaden voor een extra groot speelgemak. Je zult bij het bezoeken van de pagina ook direct zien dat 888Sport tal van promoties heeft. Verschillend van Free Bets als jouw team scoort tot refunds als je een bet door een goal na de 88e minuut verliest.
 

Voorbeschouwing Real Madrid – Barcelona

Voor iedereen die wenst in te zetten op Real Madrid – Barcelona blikken we even kort vooruit op dit duel. De Madrilenen gaan aan kop met 75 punten uit 31 duels terwijl Barca tweede staat met 72 punten uit 32 duels. Een overwinning van Barca is dan ook broodnodig om de titelhoop in stand te houden. Het voetbal is echter weinig aansprekend, zo werd er 2 weken terug nog verloren bij Malaga en schakelde Juventus Barca uit met een 3-0 thuisoverwinning en 0-0 gelijkspel in Camp Nou. Real Madrid kent een betere moraal, zij wisten in verlenging Bayern München uit te schakelen en treden voor het zevende achtereenvolgende jaar aan in de halve finales van de Champions League. Het halve finale duel tegen Bayern heeft zeer zeker krachten gekost, maar ook zoveel dat Barcelona hiervan kan profiteren? Wij denken van niet, wat denk jij? Zet in bij 888Sport en benut de hoge quoteringen en vele promoties!