weddenbonus nieuws

Gokken op Marokko Nederland Voorbeschouwing met € 5 gratis!

Het Nederlands elftal neemt het vanavond om 19.30u in een vriendschappelijk duel op uit tegen Marokko. Het eerste duel zonder Danny Blind als bondscoach en een van de twee oefeninterlands voor het belangrijke kwalificatieduel met Luxemburg. Dit duel geeft je tevens de kans om te genieten van € 5 gratis wedtegoed zonder storting bij b-Bets en een € 100 stortingsbonus. Wij leggen jou uit hoe en schreven een voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik exclusief op een van de b-Bets bonus banners op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis in je spelers account.
  • Speel binnen 30 dagen voor € 80 aan weddenschappen op quoteringen van 1.80(+).
  • Kies voor selecties met 3 of meer uitkomsten en geniet hierna van max. € 50 winst.

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Bevalt b-Bets? Pak € 100 extra!

Bovenstaande Gratis Wedden promotie geeft je de kans om winst te maken zonder storting en ook om kennis te maken met bookmaker b-Bets. Bij b-Bets zul je een groot pre-match en live wedden aanbod vinden. De website is verder ook erg overzichtelijk en snel. Mochten deze bookmaker ook jou bevallen, kun je overgaan tot het maken van een storting. De b-Bets Bonus zorgt ervoor dat je op je eerste storting direct een 100% bonus tot een maximum van € 100 ontvangt. Door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger speel je de bonus vrij. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en kies voor weddenschappen met 3 of meer selecties. Zowel Voetbal Bet als sportweddenschappen zijn toegestaan!

Voorbeschouwing Marokko Nederland

Het Nederlands elftal moet het vanavond nog stellen zonder nieuwe bondscoach Dick Advocaat, Fred Grim neemt tijdelijk de honneurs waar. Naast Advocaat zijn ook spelers Robben, Wijnaldum, Klaassen, De Vrij, Lens en Blind er nog niet bij. Na dit oefenduel oefent Oranje ook zondag nog thuis tegen Ivoorkust waarna volgende week vrijdag thuis tegen Luxemburg wordt gespeeld. Een wedstrijd die gewonnen moet worden. Ook de Marokkanen spelen voor de zomer nog een belangrijk kwalificatieduel. Zij nemen het op tegen Kameroen en proberen zich te plaatsen voor Africa Cup 2019. Marokko kent ook enkele afwezigen met als bekendste Hakik Ziyech. De Marokkaan leeft in onvrede met de bondscoach. Gezien de vele afwezigen en het feit dat er weinig belangen zijn, kan deze wedstrijd verschillende kanten op. De quoteringen zijn 3.17 voor winst Marokko, 3.19 voor gelijkspel en 2.22 voor winst Nederland. Wat denk jij? Zet nu in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Bwin Tennis Challenge - Prijzenpot van € 500.000 voor Belgen!
volgend artikel
Champions League Finale Gokken - Alle Promoties op een rij!