weddenbonus nieuws

Wedden op Nederland en België bij Circus.be

Dit weekend spelen Nederland en België tegen Turkije en Cyprus voor de kwalificaties voor het Europees Kampioenschap van 2016. Dat betekent weer leuke internationale wedstrijden waar we op kunnen wedden en we kijken meteen naar een wed bonus van Circus.be, want deze bonus heeft geen minimum quotering voor de rondspeel voorwaarden.

Circus.be promotie
© by Circus.be

 

Noteringen voor Nederland en België

De noteringen voor Nederland en België zijn niet slecht. België staat bij bookmaker Circus op 1.13, tegen Cyprus is dat een prima quotering. Voor winst van Nederland wordt 1.53 geboden en dat is ook best hoog, ondanks dat Van Persie en Robben niet meespelen blijft Nederland favoriet. De lage quotering voor België maakt een weddenschap op winst voor de Rode Duivels een goede banker voor al je meervoudige weddenschappen dit weekend.

Circus.be wed bonus voor nieuwe klanten

De wed bonus van Circus.be is uniek in zijn soort dat je geen minimale quotering hebt waar tegen je moet inzetten om de bonus rond te spelen. De wedstrijd België – Cyprus is dus een goede kans om meteen flink in te zetten en je bonus vrij te spelen. De maximale bonus die je kan krijgen is 250 euro bij je eerste storting. Lees alles over de Circus bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Gratis live weddenschap bij Ladbrokes na wedden op tennis
volgend artikel
Play-offs toernooi bij Circus.be met grote prijzen