weddenbonus nieuws

Wedden op KAA Gent bij Unibet

Wie had dat ooit gedacht dat Gent zou winnen van Valencia! Het was op het nippertje maar toch, 1­0 was mooi meegenomen voor de Gentenaren die spijtig genoeg nog wel steeds op derde plaats staan in hun groep zijnde H. Zenit Petersburg staat er daar beter voor met een mooie 12 punten die dan ook zeker zijn om door te gaan. Natuurlijk gaan we nu in de Europa League volgende week AA Gent tegen Lyon zien spelen wat ook weer zeer veel voetbalgenot beloofd te worden. Wij hopen alvast dat Gent het klaar ziet te spelen winst te nemen tegenover Lyon. Spijtig genoeg liegen de quoteringen er niet om en zien we Gent quoteringen krijgen van wel 5.00 wat toch wel een harde strijd voorspelt.

Unibet Welkomstbonus Banner
© Unibet

 

Pakt Gent winst in Lyon?

Natuurlijk moeten we wel aanhalen dat niemand Gent zo goed had ingeschat als we keken naar de quoteringen tegenover Valencia zag iedereen dat er 3.00 tot 3.50 werd geboden voor Gent wat toch wel mooi is mocht je op hen hebben ingezet. Ditmaal bij Lyon zien we dat Gent een quotering krijgt van 5.00! Mocht Gent het daar even goed doen dan hebben we toch wel een topper te pakken, natuurlijk is de kans dat Gent faalt ook wel zeer groot.

Waar inzetten?

Mocht je wensen op Gent in te zetten als belg zijnde dan raden wij voor jou Unibet.be aan, de kans dat zij nog 1 of andere promotie op de wedstrijd gaan plaatsen is ook nog relatief hoog wat altijd leuk meegenomen is. Twijfel dus niet langer en bekijk het unibet sportsbook waar alle details staan om ook nog eens een mooie bonus mee te pakken.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden op derde klassers bij Betworld
volgend artikel
Gratis weddenschap voor de Euro kwalificaties bij NetBet